Namsos Idrettslag Fotball Jenter 12

Vi er Namsos Idrettslag Fotball Jenter 12, et engasjert fotballag for bestående av jenter fra GIL, NIL, og Klompen FK. Vi jobber dedikert for å skape en trygg og inkluderende arena hvor spillerne kan trives og utvikle seg. For å kunne fortsette med dette viktige arbeidet, trenger vi din støtte.

Hvorfor din støtte er viktig
Ditt bidrag gjør det mulig for oss å delta på cuper og arrangementer, samt gjennomføre miljøtiltak for å bevare et sammensveiset lagmiljø. Det hjelper oss å dekke kostnadene for reiser, utstyr og arrangementer som fremmer fellesskap og glede.

Hvordan kan du bidra?
Bli med på vår digitale dugnad! På denne siden kan du enkelt foreta bestillinger av produkter. Hvert kjøp du gjør støtter direkte laget vårt og er et verdifullt bidrag til vår videre drift.

Etter at du har sendt inn din bestilling, vil du bli kontaktet av en av våre engasjerte spillere eller foreldre. De vil avtale levering og betaling basert på dine ønsker.

Din støtte betyr enormt mye for oss. Med din hjelp kan vi nå ut til flere og sikre nødvendig støtte for våre aktiviteter. Du kan også dele denne siden med familie, venner og bekjente på sosiale medier eller via e-post. Jo flere som bidrar, desto mer kan vi oppnå sammen.

Tusen takk for din støtte til Namsos Idrettslag Fotball Jenter 12! Sammen gjør vi en positiv forskjell for unge fotballspillere i vårt samfunn.

Hver eneste krone teller og bidrar til å støtte våre unge spillere og deres fotballdrømmer. Takk for at du er med oss i dette viktige arbeidet!