Påskeegg 12 cm innpakkede biter

kr65.00 Eks. MVA

Velg «Påskeegg 12 cm» for...
Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 12 cm – Tradisjon med moderne vri

Smack presenterer med stolthet vårt eksklusive «Påskeegg 12 cm» fylt til randen med innpakkede biter av høykvalitets sjokolade, nøye utvalgt for å sikre en uforglemmelig smaksopplevelse. Dette er den idelle firmagaven til ansatte, kunder og samarbeidspartnere for å vise takknemlighet og omtanke.

Hvert påskeegg er fylt med individuelt innpakkede biter for å bevare friskheten og sikre enestående kvalitet. Med innhold som 2 stk Stratos 10 g, 2 stk Troika 15 g og 2 stk Zentis marsipanegg 20 g. representerer dette premium utvalget det ypperste innen tradisjonell påskefeiring. Designet med et festlig ytre vil våre påskeegg ikke bare glede smaksløkene, men også tjene som en dekorativ påminnelse om vårens ankomst.

Ved å velge Smack som leverandør av dine firmagaver kan du være trygg på at du gir en gave av høy kvalitet, og samtidig understreker din virksomhets forpliktelse til finesse og stil. Med fraktfrie leveranser og ingen krav om forhåndsbestilling eller forskuddsbetaling tilbyr vi en sømløs bekymringsfri prosess. Velg Smack som din leverandør og få firmagavene levert til rett tid og sted.

Varenr.: 105-020