Hvordan velge den perfekte firmagave til kunder, ansatte og samarbeidspartnere?

Hjem / Firmagaver / Hvordan velge den perfekte firmagave til kunder, ansatte og samarbeidspartnere?

Å finne den ideelle firmagaven: Hvorfor våre produkter er det beste valget

Når det kommer til å velge den perfekte firmagaven til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere er det mange faktorer som spiller inn. Du ønsker å finne noe som både representerer din bedrift og vekker interesse hos mottakeren. Det kan være en utfordring å finne en gave som både er unik og relevant, men her kommer våre nøye utvalgte produkter inn i bildet.

Gi en gave som skiller seg ut

I stedet for å velge en generisk gave, bør du satse på noe som virkelig skiller seg ut og får mottakeren til å huske din bedrift. Våre produkter er nøye utvalgt for å være både nyskapende og engasjerende, noe som gir din firmagave et personlig preg. Dette kan også bidra til å styrke relasjonene med dine kunder og samarbeidspartnere.

Tilpass gaven til anledningen

Å ta hensyn til anledningen og mottakerens interesser er en viktig faktor når du velger en firmagave. Ved å fokusere på dette aspektet, kan du sikre at gaven du gir er både personlig og relevant. Vårt sortiment inneholder et bredt utvalg av produkter som passer til ulike anledninger, enten det er en jubileumsfeiring, lansering av et nytt produkt, eller en høytidsfeiring.

Tilby skreddersydde løsninger

En annen måte å gjøre firmagaven mer spesiell og minneverdig, er ved å tilby skreddersydde løsninger. Dette kan inkludere alt fra personlig innpakning til spesialdesignede produkter som bærer bedriftens logo eller budskap. Ved å gi en skreddersydd gave, viser du at du virkelig har lagt innsats og omtanke i valget av gave, og dette vil garantert settes pris på av mottakeren.

Konklusjon:

Det å velge den perfekte firmagaven kan virke vanskelig, men ved å fokusere på unike, relevante og personlige produkter, kan du sikre at du gir en gave som både styrker relasjonene med dine kunder og samarbeidspartnere, og fremmer din egen bedrift og merkevare. Utforsk vårt utvalg av nøye utvalgte produkter i dag og finn den ideelle firmagaven for dine kunder og samarbeidspartnere!

Hva andre bedrifter har spurt om?

Hvorfor er sesongbaserte firmagaver fra Smack et smart valg?

Sesongbaserte firmagaver fra Smack er et smart valg fordi de reflekterer anledningen og gir en følelse av aktualitet. Dette gjør at gavene blir mer personlige og relevante, noe som bidrar til å styrke forholdet mellom bedriften og mottakeren.

Hva skiller Smacks produkter fra andre firmagaver?

Smacks produkter skiller seg ut ved at de er nøye utvalgt for å være både nyskapende og engasjerende. Dette gir firmagaven et personlig og unikt preg, noe som bidrar til å styrke relasjonene med kunder og samarbeidspartnere.

Tilbyr Smack levering av firmagaver?

Ja, Smack tilbyr levering av firmagaver. Vi leverer med egen transport innenfor Oslo og gamle Akershus, mens eksterne transportører benyttes utenfor dette området. Kontakt oss for mer informasjon om fraktpriser og leveringstid.

Hva er en passende pris for en firmagave?

Prisen for en firmagave avhenger av flere faktorer, som bedriftens budsjett og mottakerens rolle eller posisjon. Det er viktig å finne en balanse mellom en kvalitetsgave som representerer bedriften godt og en pris som er akseptabel for bedriftens økonomi.

Hva er passende anledninger for å gi firmagaver?

Firmagaver kan gis i ulike anledninger, som for eksempel ved markering av jubileer, feiringer, lansering av nye produkter eller tjenester, samt som takk for godt samarbeid eller i forbindelse med høytider som jul og nyttår.

Hvordan kan jeg finne ut hva mottakeren vil sette pris på?

Det kan være lurt å undersøke mottakerens interesser og preferanser før du velger en firmagave. Dette kan gjøres ved å snakke med kollegaer, gjøre research på sosiale medier eller rett og slett spørre mottakeren selv.

Er det noen regler eller retningslinjer for å gi firmagaver?

Ja, det er viktig å være oppmerksom på eventuelle regler og retningslinjer som gjelder for firmagaver, både internt i bedriften og hos mottakerens arbeidsgiver. I enkelte tilfeller kan det være restriksjoner på type gaver eller øvre grenser for gaveverdi.

Er det skatteplikt på firmagaver?

Firmagaver til ansatte og kunder kan være skattepliktige avhengig av verdien og hyppigheten av gavene. For ansatte i Norge er det skattefritak for gaver fra arbeidsgiver til en verdi av 4 000 kroner per år (2021-regler, kan endres). Dersom gavene overstiger denne grensen, vil mottakeren måtte betale skatt på beløpet over grensen.

Når det gjelder gaver til kunder, er det viktig å huske på at det kan være skattemessige konsekvenser både for giver og mottaker. Først og fremst kan gaver til kunder være fradragsberettigede for giverens virksomhet, så lenge gaven har en klar sammenheng med virksomhetens drift og markedsføring. Verdien av gaven, inkludert merverdiavgift, må imidlertid ikke overstige 500 kroner per år per mottaker (2021-regler, kan endres).

For mottakeren kan det også være skatteplikt dersom gaven anses som en vederlag for utførte tjenester eller lignende, og ikke en ren gave. Det er viktig å sette seg inn i reglene for skatt og merverdiavgift (mva) for firmagaver, og eventuelt konsultere en regnskapsfører for veiledning.