HSV Fotball 2013

Hølen, Son og Vestby Fotball er en sammenslått fotballklubb som representerer tre flotte lokalsamfunn på Østlandet. Klubben ble dannet med mål om å kombinere ressursene og lidenskapen for fotball fra Hølen, Son og Vestby for å skape et sterkt fotballfellesskap.

Ved å støtte HSV Fotball kull 2013 bidrar du til at laget får reise på cuper, både i nærområdet men også med overnatting ⚽️.

Hvorfor en digital dugnad?

I en tid hvor tradisjonelle dugnader er utfordrende, gir en digital dugnad oss muligheten til å fortsette vårt arbeid med å utvikle fotballen og samfunnet rundt oss. Vi trenger din hjelp for å opprettholde og forbedre våre fasiliteter og tilbud.

Hvordan kan du bidra?

Ved å delta i vår digitale dugnad! Her kan du enkelt foreta bestillinger av produkter via denne siden. Hvert innkjøp du gjør støtter direkte klubben og er et verdifullt bidrag til at vi kan videreføre vårt arbeid.

  • Doner: Hver krone teller! Ingen donasjon er for liten.
  • Del: Spre ordet! Del vår digital dugnad med venner og familie på sosiale medier.
  • Bli med: Bli en del av HSV-familien ved å melde deg inn i idrettslaget.

Din støtte hjelper oss å opprettholde en klubb som er mer enn bare et idrettslag; det er en samfunnsbygger. Sammen kan vi fortsette å gjøre en positiv forskjell i livene til våre unge spillere og i samfunnet rundt oss.

Etter at du har sendt inn din bestilling, vil du bli kontaktet av Stian Aasgaard eller en av våre deltagere. De vil informere om levering og betaling.

Takk for din støtte!

Med vennlig hilsen
HSV Fotball 2013 v/ Stian Aasgaard

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler til funksjonelle, statistiske og reklameformål.  Finn ut mer.