Dugnadskampanjer 2024

Sommerkampanje

Grillsesongen er en tid for å nyte deilige måltider utendørs, og våre produkter er nøye utvalgt for å passe perfekt til denne tiden av året. Vårt utvalg av kvalitetsprodukter vil garantert få smaksløkene til å danse, og gjøre grillopplevelsen enda bedre for alle som kjøper dem.

sommerdugnad 2024

Våre lettsolgte produkter for grillsesongen inkluderer

Grillkrydderpakken tilbyr en trio av spennende smaker for å løfte ethvert måltid til nye høyder. Inkludert i pakken finner du All round spice rub, en allsidig krydderblanding for et bredt spekter av matretter; Mango Habanero spice rub, en søt og krydret kombinasjon som gir en eksotisk smak til grillet mat; og Chilli & Lime spice rub, en frisk og krydret blanding som tilfører en syrlig og smakfull touch til fisk, kylling og grønnsaker. Dette utvalget av smaker gjør grillkrydderpakken til et perfekt valg for din dugnadskampanje.

Våre 3 smakfulle krydderblandinger inkluderer French fries krydder, spesielt utviklet for potetretter og andre grønnsaker; BBQ & hamburger krydder, en blanding ideell for hamburgere, biffer og andre grillretter, samt fisk, grønnsaker og grillspyd; og Chicken cajun krydder, inspirert av det krydrede cajun-kjøkkenet og perfekt for kylling og andre kjøttstykker, fisk og grønnsaker. Disse krydderblandingene vil gi en smakfull vri til enhver matrett og er et utmerket valg for din dugnadskampanje.

Våre topp 4 grillsesongprodukter inkluderer Argentina grill & BBQ, en søramerikansk krydderblanding for kjøtt og fisk; All round spice rub, en allsidig krydderblanding for en rekke matvarer; Grillolje classic, en olje- og smaksblanding designet spesielt for grilling og steking; og Sweet & Smoky Barbeque sauce, en søt og røykfull saus som passer godt til grillet kjøtt, fisk og grønnsaker. Alle disse produktene tilbyr smakfulle ingredienser som forbedrer smaken av grillet mat og gjør dem til et utmerket valg for din dugnadskampanje.

Vi ønsker å inspirere og trygge våre kunder ved å tilby høykvalitetsprodukter som er enkle å selge og som garantert vil glede mottakerne. Ved å delta i vår dugnadskampanje, bidrar du ikke bare til å støtte organisasjonen eller laget ditt, men du gir også dine kunder muligheten til å nyte fantastiske produkter som vil gi en uforglemmelig smaksopplevelse.

Vi er her for deg

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon om våre produkter og hvordan du kan starte din egen dugnadskampanje for grillsesongen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å gjøre din dugnad til en suksess!


Påskekampanje – En fest av påskeoverraskelser! 🐣

Vi er henrykte over å rulle ut vår nye påskedugnad, og presenterer stolt våre spesialdesignede påskeprodukter! Feir vårens ankomst og spre påskeglede med våre unike påskedugnadspakker, perfekte for enhver smak og anledning i påsken!

  • 🥚 Eksklusivt påskeegg på 25 cm 🥚 Vår største attraksjon! Dette massive påskeegget er fylt til randen med en mangfoldig blanding av søtsaker og overraskelser. En absolutt vinner blant både barn og voksne!
  • 🐇 Påskeposen med variert Innhold 🐇 Vår påskepose er et sant skattekammer med et spennende utvalg av godterier og leker. Denne posen er perfekt for å fylle opp påskeegget eller som en morsom påskegave
  • 🥚 Kompakt påskeegg på 18 cm – Løsvekt 🥚 Et praktisk valg for mindre gaver, vårt 18 cm påskeegg inneholder en herlig blanding av løsvektsgodteri. Perfekt for å dele ut til venner og familie.
  • 🐥 Påskeegg på 15 cm 🐥 Dette sjarmerende lille påskeegget er ideelt for mindre overraskelser. Fylt med smakfulle godbiter, er det en søt liten oppmerksomhet som garantert vil glede.
  • 🌼 Påskeegg på 18 cm med utvalgt innhold 🌼 Vårt nøye utvalgte 18 cm påskeegg kommer med et håndplukket utvalg av godterier, perfekt for de som ønsker en spesiell påskeopplevelse

Våre påskedugnadsprodukter er av høy kvalitet og lettsolgte, noe som gjør dem til et ideelt valg for en vellykket og problemfri dugnad. Besøk vår påskekampanje for mer informasjon:

Brosjyre til påskedugnad

Julekampanje – 🎄Kvalitetspakker fylt med delikate godbiter! 🎄

Vi er begeistret for å presentere årets juledugnad og avduker herved våre splitter nye juledugnadsprodukter! Spre juleglede med våre skreddersydde dugnadspakker som passer til alle anledninger i jula!
🍫 Cellophanpose med eksklusiv konfektsjokolade 🍫 Unn deg selv eller glede en venn med vår cellophanpose fylt med velsmakende sjokoladekonfekt. Perfekte som gave til venner og kollegaer.
📅 Julekalenderpose med 12 godteriprodukter 📅 Våre julekalenderposer inneholder 12 spennende godteriprodukter. Å fylle opp kalenderne til store og små har sjeldent vært enklere eller rimeligere.
🍭 Godteri og snacks til julestrømpa 🍭 Julestrømpeposen er fylt med en blanding av deilige godterier og snacks som vil overraske og glede. Passer også perfekt som kalendergave eller til julekosen.
🍪 Kakebokser fylt med småkaker 🍪 Kakeboksene er fylt med danske smørbakte småkaker og med herlige julemotiv. Spesielt designet for gjenbruk.


Kontakt oss ved å klikke her og start juledugnaden i dag!
Halloween-kampanje – En skummel god pose med smaker for alle!

Gjør deg klar for årets mest spennende Halloween med vår eksklusive godteripose! Etter den braksuksessen vi opplevde med vår dugnadskampanje for grillsesongen, er vi stolte av å introdusere et produkt som vil gjøre din Halloween-feiring uforglemmelig. Vår spesiallagde godteripose inneholder et utvalg av forskjellige smaker som vil glede både store og små. Fra søte fruktige godbiter til syrlige overraskelser – denne posen har noe for alle og er det perfekte tilskuddet til din Halloween-dugnad. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre denne Halloween-sesongen både skummel og søt med vår unike godteripose!