Sommerens 4 bestselger til grilling og steking

kr300.00

Skjema for dugnad

Nøye utvalgt samling av krydder og sauser til grilling og steking som vil ta måltidene til nye høyder.

Inntjening: 100,- 

Kategori:

Beskrivelse

Smaker til grilling og steking – Sommerens 4 bestselgere til grilling og steking

Vårt dugnadsprodukt «Smaker til grilling og steking» er en nøye utvalgt samling av krydder og sauser som vil løfte ethvert grill eller steke øyeblikk til nye høyder. Dette settet er spesielt designet for å imøtekomme grill entusiaster og matelskere, og tilbyr en rekke smakfulle tilsetninger som vil forvandle enkelt måltider til kulinariske opplevelser.

Inneholdende alt fra klassiske BBQ-sauser til eksotiske krydderblandinger, tilbyr dette settet en spennende utforsking av smaker som passer perfekt til ulike typer kjøtt, fisk og grønnsaker. Enten det er en familie grill i bakgården eller en spesiell middag gir «Smaker til grilling og steking» alt du trenger for å imponere med dine kokkekunster.

Beskrivelse av hvert produkt:

  • Argentina grill & BBQ (280 g) – Dette er en klassisk søramerikansk krydderblanding som passer utmerket til både kjøtt og fisk. Den kan inneholde krydder og urter som paprika, spisskummen, hvitløkspulver, løkpulver, oregano, koriander og andre smakfulle ingredienser. Denne blandingen er inspirert av det argentinske kjøkkenet og er ideell for å tilføre en autentisk smak til grillet kjøtt og fisk.
  • All round spice rub (80 g) – Dette er en allsidig krydderblanding som kan brukes på en rekke matvarer, som kjøtt, fisk, grønnsaker og til og med snacks. Den kan inneholde en blanding av krydder som paprika, hvitløkspulver, løkpulver, salt, pepper og andre smakfulle ingredienser. Denne krydderblandingen er designet for å gi en smakfull vri på et bredt spekter av matretter.
  • Grillolje classic (250 ml) – Denne grilloljen er en blanding av oljer og smaker som er spesielt designet for grilling og steking. Den kan inneholde oljer som solsikkeolje, rapsolje eller olivenolje, samt smakstilsetninger som hvitløk, urter og krydder. Grilloljen bidrar til å forhindre at maten fester seg til grillen og tilfører ekstra smak til retten.
  • Sweet & Smoky Barbeque sauce (250 ml) – Dette er en søt og røykfull barbequesaus som passer godt til grillet kjøtt, fisk og grønnsaker. Den kan inneholde ingredienser som tomatpuré, sukker, eddik, løk, hvitløk, røykaroma, paprika og andre krydder. Denne sausen gir en rik, søt og røykfull smak som kan forbedre smaken av grillet mat.

Dugnadssettet er ikke bare en kilde til deilige smaker, men også en inspirasjon til å eksperimentere og utforske nye matlagingsteknikker. Den stilige emballasjen gjør det til et tiltalende produkt å selge for din dugnad, og hver solgte enhet bidrar direkte til å støtte deres mål og prosjekter.

Med «Smaker til Grilling og Steking» fra Smack tilbyr vi ikke bare et produkt av høy kvalitet, men også en mulighet for lag, foreninger og skoleklasser til å samle inn midler på en enkel og engasjerende måte. Dette dugnadsproduktet er designet for å appellere til et bredt publikum, og er en fantastisk måte å bringe samfunnet sammen om en felles sak, samtidig som man nyter gode smaker og unike matopplevelser. La oss hjelpe dere å nå deres dugnadsmål med våre nøye utvalgte, høykvalitetsprodukter.

Ingredienser

Argentina Grill Gaucho 280g: Salt (52%), løk, persille, hvitløk, røkt paprika, oregano, chili, rapsolje, naturlig sitronaroma.

All Round Spice Rub 80g:  Salt, paprika, løk, koriander, røkt paprika, sukker, chili, ingefær, sort pepper, hvitløk, oregano, spisskummen, rapsolje

Grillolje Classic 250ml: Vann, Rapsolje, soya (vann, soyabønner, hvetemel, salt), eplejuiceekstrakt (eplejuice, sukker, sitronsyre [E330], eplearoma, konserveringsmiddel [E202, E211]), sukker, salt, rød pepper, sort pepper, hvitløk, rødvinseddik (sulfitter), chili, konserveringsmiddel (E202, E211), emulgator (E412, E415), sitronsyre (E330).

Sweet Smokey Barbecue Sauce: Sukker sirup, vann, tomatpuré (tomat, salt), honning, hvitvinseddik (sulfitter), rapsolje, brunt sukker (sukker, maltodekstrin, melis, råsukkersirup, potetstivelse), salt (3,3 %), balsamicoeddik (sulfitter), chili chipotle, emulgator (E412) (E415), sort pepper, solsikkeolje, smakstilsetninger (hickoryrøkt, stekt hvitløk), konserveringsmidler (E202, E211).

Næringsstoffer

Argentina Grill Gaucho 280g
Næringsverdi per 100 g:
Energi (kJ) 739
Energi (kcal) 177
Fett(g) 2.3
-hvorav mettet fett(g) 0,3
Karbohydrater (g) 32
– hvorav sukker (g) 3.9.
Protein(g) 3.9
Salt(g) 51,9

All Round Spice Rub 80g
Næringsverdi per 100 g:
Energi (kJ) 963
Energi (kcal) 230
Fett(g) 6.8
-hvorav mettet fett(g) 0,9
Karbohydrater (g) 40
– hvorav sukker (g) 13
Protein(g) 6.6
Salt(g) 32.1

Grillolje Classic 250ml:
Næringsverdi per 100g:
Energi (kJ) 1277
Energi (kcal) 309
Fett(g) 27
-hvorav mettet fett(g) 1,9
Karbohydrater (g) 14
– hvorav sukkerarter(g) 9,6
Protein(g) 2,2
Salt(g) 7,3

Sweet Smokey Barbecue Sauce
Næringsverdi per 100 g:
Energi (kJ) 854
Energi (kcal) 198
Fett(g) 5.3
-hvorav mettet fett(g) 0,4
Karbohydrater (g) 35
– hvorav sukker (g) 34
Protein(g) 1.0
Salt(g) 3.2

Saltholdigheten beregnes med formelen: salt = natrium x 2,5.