Referanser

Å ha fornøyde kunder er hjørnesteinen i vår virksomhet. Vi forstår at tillit bygges over tid og gjennom pålitelige resultater. Derfor lever vi av fornøyde kunder og verdsetter hver eneste tilbakemelding vi mottar. For å sikre at vi kontinuerlig forbedrer oss, sender vi jevnlig ut undersøkelser for å høre hva våre kunder tenker. Dette gir oss muligheten til å justere og forbedre våre tjenester og produkter i tråd med deres behov.

Hvis du vurderer å samarbeide med oss, men ønsker å høre direkte fra våre kunder, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi deler gjerne kontaktinformasjonen til våre referanser, slik at du kan få et førstehåndsinntrykk av deres erfaringer med oss. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi ser frem til å bygge et sterkt og tillitsfullt forhold til deg.

Kontakt oss via kontaktskjemaet eller på: post@smack.no 

Foretrekker du å snakke med noen av oss:

B2B ansvarlig

Pål: +47 90 78 90 53

Dugnadskonsulent:

Simen: +47 45 27 62 62,

Jeg har vært med å etablere mange dugnader med hjelp av Smack AS sine produkter og hjelp, både innen idretten via min datters håndballag og til å tjene inn penger til ungdomsskolens 10. klasse-tur til Berlin. Vi har solgt Halloween poser til den store gullmedalje, vi har solgt julestrømper til små og gaveposer til store opp mot jul og vi har solgt påskeegg i flere omganger, både på lagnivå og klubbnivå.

Smack fantastiske sparringspartnere og gjør det lett å gjennomføre en dugnad, selv i vanskeligere tider etter pandemien. Det er gode produkter som forbrukerne vil ha, det er en god avanse til klubber/foreninger/idrettslag og sluttsummen forbruker betaler for innholdet, er såpass bra at man med veldig god samvittighet både kan støtte familie/venner/naboer med å kjøpe produkter på dugnad og i tillegg kjenne at man har gjort en god deal.

Gode produkter som er tilpasset både store og små. Er du tidlig nok ute og har et bærekraftig konsept som du ønsker å få etablert, så er jeg sikker på at Smack AS er løsningsorienterte 🙂

Anbefales på det varmeste og til alle som er lei av å selge samme produkter år etter år, mot en målgruppe som krymper drastisk, så er dette produktene dere bør vurdere.

– Ketil Øye

 

Lanse AS har benyttet Smack til kundejulegaver og påskegg med stor tilfredshet. De leverer tilpasset produkt med god kvalitet og leveranse etter avtale. Smack er helt klart Lanses valg fremover.

– Espen Jørgensen