Digital Dugnad: Enklere, raskere og bedre

Hvert år opplever vi skoler, idrettslag og andre organisasjoner selge alt fra doruller til lodd for å samle inn penger til gode formål. Men hva om det fantes en bedre, mer effektiv måte å organisere disse innsamlingsaksjonene på? Velkommen til den digitale verden av dugnad.

Vi tilbyr lettsolgte, sesongrelaterte dugnadsprodukter av høy kvalitet. Men vi går ett skritt videre – vi ønsker å forenkle hele dugnadsprosessen. Ved å ta dugnad inn i den digitale tidsalderen, åpner vi for et vell av muligheter.

Våre dugnadsprodukter inkluderer:

🌸 Påskekampanje: Vi tilbyr en rekke forlokkende påskeegg i ulike størrelser og prisklasser, perfekte for å feire sesongen.

🔥 Sommerkampanje: Grillmesternes drøm, med et bredt spekter av spennende produkter designet spesielt for grillsesongen.

👻 Halloweenkampanje: Skap en magisk halloweenfeiring med vårt utvalg av spennende godterier.

🎁 Julekampanje: Spre glede med våre populære sjokoladeprodukter, presentert i flotte gavepakninger og godteposer til juletrefesten.

Hvordan fungerer digital dugnad?

Vår prosess er enkel. Det første steget er å ta kontakt med oss. Sammen vil vi planlegge din dugnad og hjelpe deg med å velge de produktene som passer best til din organisasjon og dine mål.

Når planleggingen er over, lager vi en unik landingsside på vår nettside for din organisasjon. Denne siden inneholder all nødvendig informasjon om dugnaden, inkludert detaljer om produktene, priser, og et bestillingsskjema. Alt dette gjør det enkelt for folk å støtte din sak.

Hvordan promotere digitale dugnad

Når landingssiden er klar, er det på tide å begynne å promotere. Du kan lenke til denne siden fra din egen nettside, dele den på dine sosiale medieprofiler, eller til og med sende den ut i nyhetsbrev. Jo mer synlig siden er, jo flere bestillinger vil du motta.

Hvis du foretrekker det, kan vi også lage et skjema som kan integreres direkte på din nettside. Dette gir folk muligheten til å bestille direkte fra din side, noe som kan øke antallet bestillinger.

Hvorfor velge digital dugnad?

Det er mange fordeler med å velge en digital dugnad. For det første er det enklere for folk å støtte saken din. De kan bestille produkter online, fra komforten av sitt eget hjem, og produktene leveres direkte til dem.

For det andre kan en digital dugnad nå et mye bredere publikum. Med tradisjonelle dugnader er du ofte begrenset til lokalsamfunnet ditt. Med en digital dugnad kan du nå ut til folk over hele landet, og kanskje til og med verden.

Ved å velge digital dugnad, tar du et skritt inn i fremtiden. Du gjør det enklere for folk å støtte saken din, og du gjør det mulig å nå ut til et mye bredere publikum. Ta kontakt med oss i dag for å starte din digitale dugnad!

Kontakt oss på: post@smack.no eller +47 90 78 90 53

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler til funksjonelle, statistiske og reklameformål.  Finn ut mer.