Digital Dugnad: Enklere, raskere og bedre

Hvert år opplever vi skoler, idrettslag og andre organisasjoner selge alt fra doruller til lodd for å samle inn penger til gode formål. Men hva om det fantes en bedre, mer effektiv måte å organisere disse innsamlingsaksjonene på? Velkommen til den digitale verden av dugnad.

Vi tilbyr lettsolgte, sesongrelaterte dugnadsprodukter av høy kvalitet. Men vi går ett skritt videre – vi ønsker å forenkle hele dugnadsprosessen. Ved å ta dugnad inn i den digitale tidsalderen, åpner vi for et vell av muligheter.

Våre dugnadsprodukter inkluderer:

🌸 Påskekampanje: Vi tilbyr en rekke forlokkende påskeegg i ulike størrelser og prisklasser, perfekte for å feire sesongen.

🔥 Sommerkampanje: Grillmesternes drøm, med et bredt spekter av spennende produkter designet spesielt for grillsesongen.

👻 Halloweenkampanje: Skap en magisk halloweenfeiring med vårt utvalg av spennende godterier.

🎁 Julekampanje: Spre glede med våre populære sjokoladeprodukter, presentert i flotte gavepakninger og godteposer til juletrefesten.

Hvordan fungerer digital dugnad?

Vår prosess er enkel.

  • Du sender inn dugnadsskjema
  • Du får en profil på min konto
  • Her klikker du på digital dugnad og skriver inn en beskrivelse
  • Smack –> en digital side er opprettet og vi sender deg en lenke.

Hvis du ønsker så kan du ta kontakt med oss for å redigere inn ekstra tekst, logo og lagbilde. Da hjelper vi også til med å planlegge dugnaden og velge de produktene som passer best til din organisasjon og dugnadsgruppe. Deres unike landingsside vil inneholde all nødvendig informasjon om dugnaden, inkludert detaljer om produktene, priser, og et bestillingsskjema. Alt dette gjør det enklere for folk å bestille og støtte din sak.

Hvordan promotere digitale dugnad

Når landingssiden er klar, er det på tide å begynne å promotere. Del lenken til digital dugnadsside på sosiale medier, mail og tekstmeldinger. Jo mer synlig siden er desto lettere er det å få flere bestillinger.

Hvorfor velge digital dugnad?

Det er mange fordeler med å velge en digital dugnad. For det første er det en enkel måte for folk å bli oppmerksom dugnadssalget. De kan bestille produkter med et par klikk og få produktene levert av dere etter at dugnaden er avsluttet. Dere får tilsendt oversikt på alle bestillinger som har blitt utført når dugnadssalget er avsluttet. Antall digitale bestillinger legges til totalen før dere sender inn ordre til oss.

Kontakt oss på: post@smack.no eller +47 90 78 90 53 hvis du har spørsmål eller ønsker å sette opp digital dugnadsside. Vi står klar til å hjelpe deg!