Eks: Smack – idrettslag

Vi er (Smack fotballklubb), et pulserende samlingspunkt for barn og ungdom i Rælingen og omegn. Vi har lag i alle aldersklasser og jobber hardt for å tilby en trygg og inkluderende arena hvor alle kan trives og utvikle seg. For å kunne fortsette med dette viktige arbeidet, trenger vi din støtte.

Hvorfor din støtte er viktig
Ditt bidrag gjør det mulig for oss å opprettholde og forbedre våre tilbud til barn og ungdom i lokalmiljøet. Det hjelper oss å dekke kostnadene for utstyr, vedlikehold av anlegget, trenerutdanning og arrangementer som skaper glede og fellesskap.

Hvordan kan du bidra?

Ved å delta i vår digitale dugnad! Her kan du enkelt foreta bestillinger av produkter via denne siden. Hver innkjøp du gjør støtter direkte klubben og er et verdifullt bidrag til at vi kan videreføre vårt arbeid.

Etter at du har sendt inn din bestilling, vil du bli kontaktet av (Navn) eller en av våre engasjerte deltagere. De vil avtale levering og betaling basert på dine ønsker.

Din støtte betyr enormt mye for oss. Med din hjelp kan vi nå et bredere publikum og få mer støtte enn noensinne tidligere. Du kan også dele denne siden med familie, venner og bekjente på sosiale medier eller via e-post. Jo flere som bidrar, desto mer kan vi gjøre for barna i vårt samfunn.

Tusen takk for din støtte til (Smack-idrettslag)! Sammen skaper vi en positiv forskjell i vårt nærmiljø. Ditt bidrag betyr mer enn du kanskje tror.

Har du spørsmål?
Har du spørsmål om prosessen, produktene eller hvorfor vi driver med digital dugnad? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Du kan nå oss på e-post [legg inn e-postadresse her] eller telefon [legg inn telefonnummer her]. Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Husk at hver eneste krone teller, og bidrar til å gjøre en forskjell i livene til barn og unge i vårt lokalmiljø. Takk for at du hjelper oss med å fortsette det viktige arbeidet vårt!

Mvh

Navn

Kontaktinfo