Om oss

Smack – En dugnadsportal og leverandør av firmagaver du kan stole på

Smack er en dedikert og lidenskapelig dugnadsportal og leverandør av firmagaver, som hjelper lag, foreninger, bedrifter og lokalsamfunn med å nå sine mål og drømmer. Vi har et bredt utvalg av nøye utvalgte produkter og tjenester, inkludert inspirerende dugnadsprodukter og unike firmagaver. Hos oss finner du løsninger som passer for enhver anledning, sesong og målgruppe.

Hvorfor velge smack?

Kvalitetsprodukter: Vi samarbeider med anerkjente merkevareprodusenter for å sikre at våre produkter er av høyeste kvalitet, både for dugnad og firmagaver.

Engasjement og inspirasjon: Vår lidenskap er å skape engasjement og motivasjon gjennom spennende produkter og prosesser som bidrar til en positiv og lønnsom dugnadsopplevelse.

Fleksibilitet og tilpasning: Vi skreddersyr løsninger for å tilfredsstille dine ønsker og behov, enten det gjelder dugnad eller firmagaver.

Personlig service: Vårt erfarne team er alltid klare til å veilede og støtte deg gjennom hele prosessen, fra start til mål.

Rask og effektiv levering: Vi forstår viktigheten av å levere produktene til rett tid og sted, slik at du og dine kunder blir fornøyde.

Velkommen til Smack – en dugnadsportal og leverandør av firmagaver som bryr seg om din suksess. La oss sammen skape minneverdige øyeblikk og realisere drømmer!

Kontakt oss på: post@smack.no eller +47 90 78 90 53, +47 45 27 62 62,

Klar for å sette i gang?

Velg ønsket produkt eller ta kontakt med oss for veiledning og hjelp

Ofte stilte spørsmål

Hvordan sikrer Smack kvaliteten på dugnadsprodukter og firmagaver?

Vi samarbeider med flere merkevareprodusenter og nøye utvalgte leverandører for å sikre at våre produkter er av høyeste kvalitet. Vårt team har også lang erfaring og kompetanse innen bransjen og vi kvalitetssikrer alle produkter før de tilbys til våre kunder.

Hvilken type kundeservice tilbyr Smack?

Vårt erfarne team er alltid klare til å veilede og støtte deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og bestilling til levering og oppfølging. Du kan kontakte oss via e-post, telefon eller vårt kontaktskjema på nettsiden.

Hva gjør Smack for å sikre en rask og effektiv levering?

Vi forstår viktigheten av å levere produktene til rett tid og sted. Vi jobber derfor tett med våre leverandører og transportpartnere for å sikre en rask og effektiv leveringsprosess. Vi informerer også våre kunder om forventet leveringstid ved bestilling.

Hvordan kan jeg være trygg på at Smack er en pålitelig dugnadsportal og leverandør av firmagaver?

Vi har lang erfaring og et godt rykte i bransjen, og vi har hjulpet et stort antall lag, foreninger, bedrifter og lokalsamfunn med å nå sine mål og drømmer. Du kan ta kontakt for lese referanser fra tidligere kunder og prosjekter.

Hvordan kan jeg kontakte Smack for å diskutere mine behov og ønsker?

Vi ønsker å høre fra deg og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov. Du kan kontakte oss via e-post, telefon eller vårt kontaktskjema på nettsiden. Vårt team vil raskt komme i kontakt med deg for å veilede og støtte deg gjennom prosessen