For lag, foreninger og bedrifter

Gjør dugnaden enklere og morsommere med våre attraktive produkter!

Velg blant et bredt utvalg av kvalitetsartikler som passer for alle aldre og interesser. Med våre dugnadsprodukter kan dere enkelt tjene penger til laget, foreningen eller skolen – samtidig som dere sprer glede og engasjement!

Skal dere samle inn penger til idrettslaget, skoleklasser, korps eller andre organisasjoner? Tjene penger til klasseturen? Smack hjelper deg!

Tjen penger på dugnad med Smack. Hos oss finner dere et nøye utvalgt sortiment av dugnadsprodukter som gir best fortjeneste. Vårt fokus ligger i populære produkter av høy kvalitet som sikrer at dere får mest mulig ut av deres dugnadsinnsats. Se vår Halloween dugnadskampanje som vi har lansert nå i September 2023:)

Nedenfor kan dere utforske vårt sortiment og finne produktene som passer best for deres dugnadsaksjon. Ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål eller behov for veiledning i valg av produkter. Vi hjelper dere å oppnå deres mål!

Viser alle 6 resultater

Dypdykk i dugnadens verden

Verdien av kvalitet

Når du planlegger en dugnadsaksjon er det viktig å ha fokus på produkter som er lett å selge og gir god fortjeneste. Nøkkelen til en suksessfull dugnad er å tilby produkter folket etterspør. I Smack tilbyr vi et bredt utvalg av mat og drikke varer som passer perfekt til dette formålet. Fra smakfulle påskeegg til deilige julekaker, grillkrydder til sommerfesten eller Halloween godteri til høstens knask eller knep – vårt utvalg er bredt og dekker folkets behov gjennom hele året. Med andre ord, hos Smack finner dere populære sesongrelaterte produkter av høyeste kvalitet. Dette gir dere en unik mulighet til å tilby kunder noe som er relevant og spennende uansett tidspunkt på året. Med våre dugnadsprodukter kan dere være sikre på at dere tjener penger til blant annet idrettslag, skoleklasse, korps og foreningen. Uansett hvilken type dugnad dere planlegger er vi sikre på at dere vil finne det perfekte produktet i vårt utvalg. Tjen penger til klassen med Smack i ryggen.

Dugnadsaksjonen

En vellykket dugnad handler om mer enn å tjene penger. Ordet dugnad defineres som ubetalt frivillig arbeid som blir gjort i felleskap. Dugnad er derfor en fantastisk mulighet til å komme sammen som et team og skape minner samtidig som man bidrar til felleskapet. Enten du er en del av et idrettslag, skoleklasse, korps eller en annen organisasjon er vi sikre på at våre kvalitetsprodukter vil hjelpe dere å nå deres mål uansett hvilken dugnadsaksjon dere planlegger. Utforsk gjerne vårt sortiment og finn de perfekte produktene for din gruppe. Finner du ikke det du ønsker eller har noen andre forslag? Ta gjerne kontakt med oss i Smack.

For å sikre at dugnaden gjennomføres i samsvar med regler og bestemmelser er det viktig å være oppdatert på dugnadsreglene fra Norges idrettsforbund. Her finner dere informasjon om hvordan dugnadsarbeid kan gjennomføres på en etisk og forsvarlig måte.

Vårt tilbud

I Smack jobber vi kontinuerlig for å sikre at alle våre kunder har en positiv opplevelse, og deres tilbakemeldinger er derfor verdifulle for oss. Vi er stolte av å kunne fortelle at våre kunder er veldig fornøyde med dugnadene de gjennomfører med våre produkter. Hos oss vil dere få hjelp med planleggingen, produktvalget og gjennomføringen av dugnaden for å sikre dere en vellykket dugnadsaksjon. Vårt team er alltid beredt til å veilede dere gjennom valget av produktene som vil gi dere mest mulig fortjeneste og gjøre dugnaden deres til en suksess. Vi i Smack er dedikerte for å hjelpe dere med å maksimere deres inntekter fra dugnadsarbeid, og vi ser frem til å støtte dere i deres neste prosjekt. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har noen spørsmål eller trenger mer informasjon om våre produkter.

Vi i Smack har satt sammen et sortiment av produkter med god kvalitet som er designet for å imponere og inspirere samtidig som de gir solid fortjeneste. Vi oppfordrer dere til å ta en kikk på våre dugnadsprodukter. Uansett om dere er russ, idrettslag eller skoleklasse er sikre på at dere vil finne det perfekte produktet for deres dugnadsaksjon.

Ofte stilte spørsmål om dugnad

fra lag, klasser og foreninger

Hva er dugnad?

Dugnad er en norsk tradisjon der medlemmer av et samfunn samarbeider frivillig for å oppnå et felles mål. Dette kan være alt fra å rengjøre et felles område, til å samle inn penger for en organisasjon eller et spesielt formål.

Hva er definisjonen på dugnad?

Dugnad kan defineres som et felles, frivillig arbeid der medlemmer av et samfunn, lag, organisasjon eller lignende arbeider sammen for å oppnå et felles mål.

Kan man kreve dugnad?

Selv om det vanligvis er frivillig, er det noen situasjoner, spesielt innenfor borettslag, der dugnad kan være pålagt av vedtektene. Imidlertid er hovedprinsippet bak dugnad at det er en frivillig innsats.

Er dugnad frivillig arbeid?

Ja, det er frivillig arbeid. En kollektiv innsats der alle bidrar med sin tid og arbeidskraft for å nå et felles mål.

Hva er dugnad i Norge?

Dugnad er en viktig del av norsk kultur og samfunnsliv. Det er en måte for folk å samarbeide og jobbe sammen for å oppnå felles mål, enten det er innenfor idrettslag, skoleklasser, korps, borettslag, eller andre organisasjoner.

Hvor lenge varer en dugnad?

Varigheten kan variere mye, avhengig av hva målet med dugnaden er. Noen dugnader kan vare bare noen få timer, mens andre kan strekke seg over flere dager eller uker. I forbindelse med salg av dugnadsprodukter, vil varigheten avhenge av hvor lang tid det tar å selge alle produktene.

Hvordan velger jeg de beste produktene?

Vi anbefaler at du tar en titt på vårt sortiment og vurderer hva som vil være mest attraktivt for deres potensielle kunder. Tenk også over hvilken tid på året dugnaden skal finne sted. Vårt team står klar til å gi veiledning om du trenger det.

Hva slags produkter tilbyr Smack?

Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets dugnadsprodukter. Vårt sortiment er sesongrelatert og inkluderer alt fra påskeegg og grillkrydder til Halloween-godteri og julekaker.

Hvordan kan Smack garantere kvaliteten på produktene?

Alle våre produkter er nøye valgt ut basert på kvalitet og etterspørsel. Vi jobber tett med leverandørene våre for å sikre at produktene oppfyller våre høye standarder.

Hvordan kan produktene fra Smack hjelpe oss med å tjene mer?

Våre produkter er designet for å være lettsolgte og gi god fortjeneste. De er også sesongrelaterte, noe som kan øke etterspørselen basert på tidspunktet på året.

Hva gjør jeg hvis jeg har spørsmål om prosessen eller produktene?

Vårt team står klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Du kan kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler til funksjonelle, statistiske og reklameformål.  Finn ut mer.