Sjokoladegave i cellophanpose

kr250.00

Skjema for dugnad

Denne nøye utvalgte samlingen av deilige sjokolader er en fryd for ganen og visuell nytelse. Sjokoladegaven i cellofanpose er en luksuriøs og velsmakende gave til venner, familie og kollegaer.

Produktnr: 103-040 Kategori:

Beskrivelse

Sjokoladegave i cellofanpose – Et velsmakende dugnadsprodukt

Smack presenterer stolt vår eksklusive cellofanpose fylt med premium sjokoladeprodukter. En søt oppmerksomhet som er perfekt som firmagave til ansatte, en takk til lojale kunder eller som et luksuriøst bidrag til dugnadssalg. Disse sjokoladegavene er også ideelle for spesielle anledninger, som bursdager, jubileer, høytider, eller som en søt gest for å lysne dagen til noen du bryr deg om.

Vår sjokoladegave inneholder Sjokoladetrøfler fra Hamlet, Crispi Chocolas fra Hamlet, Melkesjokoladekuler med kremfyll fra Lindt og Konfektsjokolade Dessert Collection fra Lily O’briens. Denne nøye utvalgte rikholdige samlingen av førsteklasses sjokolader er sammensatt for å tilfredsstille selv den mest kresne sjokoladeelsker. Med en blanding av klassiske og innovative smaker er dette en gave som garantert vil bli mottatt med stor begeistring.

Denne smakfulle gaven er ikke bare en fryd for ganen, men også en visuell nytelse. Pakket inn i en elegant gjennomsiktig cellofanpose nøye bundet med et dekorativt bånd som fremhever kvaliteten og luksusen ved gaven. Denne elegante innpakningen ikke bare beskytter de delikate sjokoladene, men gjør også gaven til en fest for øyet.

Ved å velge vår sjokoladegave i cellofanpose tilbyr du ikke bare en smak av luksus, men også en følelse av eksklusivitet og omtanke. Denne gaven er en utmerket måte å styrke relasjoner på, enten det er i profesjonell sammenheng eller som en personlig gest. For å møte dine spesifikke behov og preferanser tilbyr Smack muligheten til å tilpasse gaven, enten det gjelder utvalg av sjokolade eller utforming av innpakning. Vårt mål er å sikre at din gave ikke bare er deilig, men også personlig og minneverdig.

Ved å velge Smack for dine sjokoladegaver velger du en partner som forstår viktigheten av kvalitet, presentasjon og personlig touch. La vår sjokoladegave i cellofanpose være ditt førstevalg når du ønsker å spre glede og takknemlighet, og bidra til en søtere hverdag for de rundt deg.

Pris: 250,-
Fortjeneste: 100,-