Personvernerklaering

Erklæringen gir deg informasjon du har rett på når vi samler inn data fra vår nettside (personopplysningsloven § 19), samt generell informasjon om vår behandling av personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Dersom du har spørsmål angående dine personvernrettigheter hos Smack AS, vennligst kontakt oss på post@smack.no

Databehandlere
Smack AS benytter seg av flere databehandlere, som Microsoft Office365 for kontorstøtte, e-poster om ansatte og elektronisk kommunikasjon med kunder. Informasjonen oppbevares i skyen i Europa hos Microsoft. Det finnes en standard databehandleravtale mellom Smack AS og våre databehandlere. Personopplysninger vil ikke bli utlevert fra Smack AS til andre aktører uten samtykke fra den registrerte.

Behandling av personopplysninger i kunde- og leverandørforhold
Smack AS håndterer personopplysninger knyttet til kunder, referanser, leverandører og andre offentlig tilgjengelige opplysninger. I forbindelse med dialog rundt eksisterende kundeforhold samtykker kunden til behandlingen relatert til det aktuelle kundeforholdet. Dette innebærer samtykke til:

Oppbevaring av kontaktinformasjon som er nødvendig for utsendelse av tilbud, ordrebekreftelse, varer og faktura, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
Informasjonen i denne behandlingen, hvor Smack AS er behandlingsansvarlig, vil normalt bli oppbevart så lenge kundeforholdet varer. Ved eventuell avslutning av kundeforholdet vil informasjonen vanligvis bli slettet etter 2 år.

Behandling av personopplysninger for ansatte, innleide konsulenter og jobbsøkere
Smack AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger for ansatte og innleide konsulenter i Smack AS, samt kandidater som har søkt jobb i selskapet. Det juridiske grunnlaget følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Behandlingen er basert på arbeidsavtalen.

Vi ønsker å sikre at du har kontroll over dine personopplysninger
Du har rett til å bli informert om hvordan dine personopplysninger behandles.

Du kan når som helst endre dine personverninnstillinger, for eksempel i forhold til direktemarkedsføring, og be om at dine personopplysninger behandles eller ikke.

Du har rett til å få tilgang til og rette alle opplysninger vi har om deg.

Du kan be om å motta dine personopplysninger som vi har lagret, i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format (dersom du ønsker å dele dem med et annet selskap).

Du kan be om at dine personopplysninger blir slettet. Du kan klage til Datatilsynet i Norge angående behandlingen av personopplysninger.

Dersom du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene, vennligst send oss en e-post til post@smack.no.

Smack AS nettside
Informasjon som samles inn i forbindelse med drift av nettsiden, lagres på egne servere som driftes av Smack AS. Kun Smack AS og våre databehandlere har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics på vår nettside. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside.

Følgende informasjonskapsler brukes på smack.no:

Analyseverktøyet Google Analytics benytter informasjonskapsler for å generere statistikk som viser bruksmønsteret for smack.no.
Vår publiseringsløsning plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller. Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre brukeren både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7. For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler, besøk nettvett.no.

Sikkerhet
Smack AS tar sikkerhet på alvor og har iverksatt tiltak for å sikre at personopplysningene dine er beskyttet mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. Vi benytter sikre systemer og teknologier for å beskytte opplysningene, og vi har rutiner for å sikre at våre ansatte og databehandlere følger personvernlovgivningen.

Endringer i personvernerklæringen
Smack AS kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om vesentlige endringer i erklæringen, for eksempel ved å sende en e-post eller ved å legge ut et varsel på vår nettside. Vi anbefaler deg å jevnlig besøke denne siden for å holde deg oppdatert på hvordan vi behandler personopplysninger.

Kontaktinformasjon
Dersom du har spørsmål angående vår personvernerklæring eller behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

Smack AS
E-post: post@smack.no

Klar til å prøve det?
Du kan ganske enkelt bare velge produktet ditt eller snakke med oss ​​hvis du trenger hjelp.

Mulig utvidelse av overskriften ovenfor,
om nødvendig for å legge inn flere detaljer

Noen spørsmål som andre samfunn, team og bedrifter hadde før

Mulig utvidelse av overskriften ovenfor, om nødvendig for å sette flere detaljer

Et spørsmål som dukker opp under kjøpsprosessen

Vi anbefaler forskjellige ting som selges gjennom året / Brukbare produkter, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, jul

Et spørsmål som dukker opp under kjøpsprosessen

Vi anbefaler forskjellige ting som selges gjennom året / Brukbare produkter, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, jul

Et spørsmål som dukker opp under kjøpsprosessen

Vi anbefaler forskjellige ting som selger gjennom året / Brukbare produkter, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, jul. Vi anbefaler forskjellige ting som selger gjennom året / Brukbare produkter, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, julVi anbefaler forskjellige ting som selges gjennom året / Produkter som kan brukes, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, jul

Et spørsmål som dukker opp under kjøpsprosessen

Vi anbefaler forskjellige ting som selges gjennom året.

Et spørsmål som dukker opp under kjøpsprosessen

Vi anbefaler forskjellige ting som selges gjennom året / Brukbare produkter, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, jul. Vi anbefaler forskjellige ting som selges gjennom året / Brukbare produkter, daglig bruk som passer til tiden – som påske, halloween, jul