Juledugnad 2023

Julen 2023 nærmer seg med stormskritt, og hva kan være bedre enn å forberede seg med sesongens mest ettertraktede dugnadsprodukter? Hos oss finner du nøye utvalgte juledugnadsprodukter av høy kvalitet, som ikke bare vil glede mottakeren, men også gi en solid fortjeneste til din dugnadsgruppe. Våre produkter er satt sammen av kjente merkevarer, som er velsmakende og presentert med et øye for detaljer.

Vi hjelper dere med å gjøre denne julesesongen enkel, lønnsom og morsom!

dekorasjon

Stort utvalg til juldugnad

Fra vår eksklusive konfektsjokolade, pakket med kjærlighet i cellophanposer, til julekalenderposer fylt med 12 unike godteriprodukter – vi har noe for enhver smak. For dem som ser etter det lille ekstra, tilbyr vi også deilige godterier og snacks for julestrømpen samt vakre kakebokser fylt med danske smørbakte småkaker.

Se produkter
Juledugnad 2023 katalog
    Juledugnad foran et bord med mange glade mennesker

    Gleden av julen gir en gyllen mulighet for å styrke fellesskapet og samtidig skape inntekter gjennom vår juledugnadskampanje. Med våre nøye utvalgte Juledugnadsprodukter, tilbyr vi en sømløs måte å skape merverdi både for deltakere og mottakere. Våre kvalitetspakker er mer enn bare produkter; de er en invitasjon til å nyte små øyeblikk av lykke gjennom delikate godbiter. Disse pakkene er en opplevelse av kvalitet, smak og tradisjon som reflekterer essensen av julefeiringen. 🎄

    Juledugnad på torget

    Vår juledugnad ikke bare oppmuntrer til fellesskap og glede, men gir også en lønnsom plattform for å generere nødvendige midler. Med attraktive priser og høy kvalitet, er våre juledugnadsprodukter designet for å tilby enestående verdi og tilfredsstillelse. Ved å delta i vår juledugnad, blir du en del av en vinnerkombinasjon der gode gjerninger møter god smak, og skaper minneverdige øyeblikk denne høytiden. Dette er mer enn bare en dugnad; det er en feiring av juleånden og en mulighet til å gjøre en positiv forskjell.

     

Utforsk vår fantastiske Juledgunadsutvalg!

Deltakelse i vår juledugnadskampanje er en gyllen mulighet til å skape en feststemning i hjertet av vintersesongen,
samtidig som du støtter en god sak.
Våre nøye utvalgte juledugnadsprodukter er ikke bare symbolske for sesongens gledelige ånd,
men de er også av ypperste kvalitet, designet for å tilfredsstille enhver smak🎄

Utvalgte dugnadsartikler som kan gi dere inspirasjon

Vårt utvalg av dugnadsartikler er nøye kuratert for å gi inspirasjon og hjelpe dere i å finne perfekte produkter for deres innsamlingskampanje.