Juledugnad Kakebokser

kr100.00

Skjema for dugnad

Kakebokser med deilige premium småkaker fra Danmark. Kommer i gjenbrukbar tinnboks med ulike julemotiv.

Produktnummer: 103-050 Kategori:

Beskrivelse

Kakebokser med premium småkaker – ideellt for juledugnad

Smack tilbyr en eksklusiv mulighet til å styrke ditt lag, forening eller lokalsamfunns finansielle grunnlag gjennom salget av herlige smørbakte småkaker fra Danmark. Kakene kommer i tinnbokser med 5 forskjellige julemotiv som er perfekt for gjenbruk. Hver kakeboks inneholder 150 g med småkaker.

Våre kakebokser er designet for å appellere til et bredt publikum med et variert innhold av nøye utvalgte, smakfulle kaker av høyeste kvalitet. Fra tradisjonelle norske bakverk til internasjonale favoritter er det noe for enhver smak. Småkakene er perfekt for enhver anledning eller som en hyggelig oppmerksomhet til kaffe og te. Den tiltalende og praktiske emballasjen beskytter ikke bare innholdet men presenterer også kakene på en elegant måte.

Disse kakeboksene er perfekt for høytider, spesielle anledninger eller som en hyggelig oppmerksomhet til venner og familie. På grunn av sin premium kvalitet og appell er disse kakeboksene ideelle for dugnadssalg, som firmagave eller som en del av et større salgssortiment. Ved å selge våre kakebokser på din neste dugnad støtter du din organisasjon økonomisk samtidig som du sårer glede gjennom deilig og unik smaksopplevelse.

Ved å samarbeide med Smack for din neste dugnad velger du en partner som er dedikert til å tilby produkter av høy kvalitet som støtter ditt mål om å samle inn midler på en enkel og effektiv måte. La våre kakebokser være det neste trinnet mot å nå dine finansielle mål samtidig som du tilbyr noe lekker til dine støttespillere.

Utpris: 100,-
Fortjeneste: 50,-

Nettovekt: 150 g
Bruttovekt: 250 g

Ingredienser

Hvetemel, vegetabilske oljer (palme, raps(variert mengde)), sukker, aroma, salt, hevemiddel (E503).

Info allergener: Inneholder hvetemel. Kan inneholde spor av nøtter, soya og melk. 

Næringsstoffer

Småkaker
Pr. 100g
Energi kJ/kcal: 2210 kJ/528 kcal
Fett: 27g
– hvorav mettet fett: 12g
Karbohydrater: 65g
– hvorav sukkerarter: 26g
Protein: 4,7g
Salt (mg): 280 mg