GRILL & BBQ SPICE RUB

kr250.00

Skjema for dugnad

Denne grillkrydderpakken med 3 forskjellige smaker er ideell for å utforske nye smakskombinasjoner og skape uforglemmelige måltider. Lettsolgte og smakfulle produkter til grillsesongen.

Inntjening: 100,- 

Kategori:

Beskrivelse

Grill & BBQ Spice Rub – En velsmakende krydderblanding

Vårt dugnadsprodukt «Grill & BBQ Spice Rub» er nøye sammensatt for å tilføre en ekstra dimensjon av smak til enhver grillfest. Denne unike blandingen av krydder er designet for å møte den ekte grillentusiastens behov, og tilbyr en rik og aromatisk smaksopplevelse som vil forvandle dine grillretter til uimotståelige mesterverk.

«Grill & BBQ Spice Rub» består av en perfekt balansert kombinasjon av krydder inkludert elementer som røykfylt paprika, sort pepper, havsalt og en hemmelig blanding av urter og krydder som gir en dybde av smak som er både kompleks og tilfredsstillende. Dette produktet er enkelt å bruke; det trenger bare å gnis inn i kjøttet før grilling og så kan du forvente resultater som er saftige, smakfulle og fulle av karakter. Denne spennende krydderpakken inneholder tre unike smaker som vil tilføre et smakfullt preg til ethvert måltid.

Beskrivelse av hver krydderblanding:

  • All round spice rub (80 g) – En allsidig krydderblanding som kan brukes på en rekke matvarer, som kjøtt, fisk, grønnsaker og til og med snacks. Denne krydderblandingen er designet for å gi en smakfull vri på et bredt spekter av matretter.
  • Mango Habanero spice rub (80 g) – Denne eksotiske krydderblandingen kombinerer den søte smaken av mango med den sterke smaken av habanero-chili. Mango Habanero spice rub passer perfekt for de som ønsker en søt og krydret smak på grillet kjøtt, fisk eller grønnsaker.
  • Chilli & Lime spice rub (80 g) – En frisk og krydret krydderblanding som kombinerer smaken av chili og lime. Dette krydderet gir en syrlig og krydret smak som passer utmerket til fisk, kylling og grønnsaker, og gir en ekstra smaksdimensjon til dine grillretter.

Ved å velge «Grill & BBQ Spice Rub» for din neste dugnad tilbyr dere ikke bare et produkt som er høyt verdsatt blant grill fans, men også et som støtter en sunn og morsom livsstil. Den tiltalende emballasjen og den universelle appellen til kvalitetskrydder gjør dette til et lettsolgt produkt som både er praktisk og ønskelig for kundene.

Som en del av vårt engasjement i Smack for å støtte lokalsamfunn og organisasjoner, er vi stolte av å tilby «Grill & BBQ Spice Rub» som en del av vårt brede utvalg av dugnadsprodukter. Vi forstår viktigheten av effektive og lønnsomme dugnader, og dette produktet er nøye valgt for å maksimere deres inntjeningspotensial samtidig som det tilbyr noe av verdi og nytelse for kjøperne.

La «Grill & BBQ Spice Rub» bli en del av deres neste suksessfulle dugnad og bidra til å skape minneverdige matopplevelser som støtter en god sak. Med Smack som deres partner er dere garantert produkter av høy kvalitet som fremmer samhold og fellesskap gjennom deilige smaksopplevelser.

Ingredienser

All round Spice Rub 80g: Salt (32,1 %), paprika, løk, koriander, røkt paprika, sukker, ingefær, chili, hvitløk, sort pepper, oregano, spisskummen, rapsolje.

Mango Habanero Spice Rub 80g: Havsalt (45%), sennep, paprika, løk, sukker, hvitløk, chili, rapsolje, habanero (0.8%), naturlig mangoaroma, naturlig honningaroma.

Chili & Lime Spice Rub: Havsalt (32,5%), paprika, chili (17,8%), hvitløk, sort pepper, sukker, løk, rosmarin, spisskummen, rapsolje, oregano, naturlig limearoma.

Næringsstoffer

All Round spice rub (80 g):
Næringsverdi per 100 g:
Energi (kJ) 963
Energi (kcal) 230
Fett(g) 6.8
-hvorav mettet fett(g) 0,9
Karbohydrater (g) 40
– hvorav sukker (g) 13
Protein(g) 6.6
Salt(g) 32.1

Mango Habanero spice rub (80 g):
Næringsverdi per 100 g:
Energi (kJ) 806
Energi (kcal) 192
Fett(g) 5.4
-hvorav mettet fett(g) 1.4
Karbohydrater(g) 30
– hvorav sukker (g) 7.9.
Protein(g) 8.3
Salt(g) 45,1


Chili & Lime spice rub (80 g):

Næringsverdi per 100 g:
Energi (kJ) 933
Energi (kcal) 222
Fett (g) 7.8
-hvorav mettet fett(g) 1.3
Karbohydrater (g) 41
– hvorav sukker (g) 9.6.
Protein(g) 7.3
Salt(g) 32,4

Saltholdigheten beregnes med formelen: salt = natrium x 2,5.