Sommerdugnad

Opplev en sommer av smaker! Vår Sommerdugnad 2024 bringer de beste grillsesongens produkter rett til deg. Med våre nøye utvalgte krydderblandinger og grilltilbehør, er hver måltid en fest – alt enkelt å selge og perfekt for å støtte din sak.

dekorasjon

Sommerens 4 bestselger til grilling og steking

Oppdag en verden av smak med våre bestselgere for grilling og steking! Hos Smack tilbyr vi en nøye utvalgt samling av krydder og sauser designet for å løfte ethvert grill- eller stekeøyeblikk. Vårt utvalg inkluderer alt fra klassiske BBQ-sauser til eksotiske krydderblandinger, perfekt tilpasset ulike typer kjøtt, fisk og grønnsaker. Med disse produktene i hånden, er du garantert å imponere og forvandle enkle måltider til kulinariske mesterverk.

 

Se produktet

Inspirerende utvalg av dugnadsartikler til sommerdugnaden

Oppdag vårt nøye utvalgte sortiment av dugnadsartikler, designet for å inspirere og veilede dere i valget av de ideelle produktene for deres innsamlingskampanje. Med Smack som partner finner dere ikke bare produkter av høy kvalitet, men også kreative løsninger som effektivt støtter deres mål.

Hva sier noen av våre kunder om oss?

Våre fornøyde kunder er nøkkelen til vår suksess! Hos Smack lever vi av å skape positive opplevelser og langvarige forhold med våre kunder. Her er noen eksempler på hvordan våre kvalitetsprodukter og engasjerende dugnadsløsninger har bidratt til suksessrike innsamlingskampanjer for lag og foreninger over hele landet.

  Lillehammeri drettsforeningl ogo

  Smack AS leverte til forventningene. Vi brukte produkter fra Smack til Dugnad og inntjening til en Lagkasse – Fotball. Prosessen og samarbeidet med Smack var enkel og ryddig. Kontaktperson var imøtekommende og gjorde det lille ekstra ved å levere varene på døren. Kommer absolutt til å bruke Smack AS ved fremtidig dugnader.

  Tone Kjensteberg / Lillehammer idrettsforening

  Rælingen fotballklubb logo

  Vi har kjørt flere runder med salgs-dugnad i samarbeid med Smack AS. Vi når alltid våre salgsmål på en effektiv måte. Kombinasjonen av gode produkter til konkurransedyktige priser – og et godt samarbeid med gjengen hos Smack AS gjør disse salgs-dugnadene lette og morsomme å selge!

  Kaja Berg Lepore 

Utforsk vårt fantastiske utvalg av sommerdugnadsprodukter!

Å delta i vår sommerdugnadskampanje er en strålende måte å bringe sommerens glede til alle, samtidig som du støtter en viktig sak. Våre nøye utvalgte produkter for grillsesongen er ikke bare perfekte for sommerens festligheter, men de er også av høyeste kvalitet, designet for å tilfredsstille smaksløkene til enhver grillentusiast. 🌞