Firmagave

Velkommen til vår side for firmagaver! Her finner du et eksklusivt utvalg av kvalitetsprodukter som passer perfekt som gaver til ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Enten du ønsker å vise takknemlighet, feire en milepæl, eller styrke relasjoner, vil våre firmagaver skape et varig inntrykk og bidra til å bygge et sterkt omdømme for din bedrift. Vi har lansert vårt utvalg av firmajulegaver og vi vil legge ut produktene forløpende. Brosjyren og informasjonen finner dere i Julens Bestselgere 2023.

Ta gjerne kontakt hvis dere har noen spørsmål.

Vi har fokus på produkter som er attraktive, praktiske og av høy kvalitet, noe som sikrer at de vil bli verdsatt og brukt av mottakerne. Utforsk vårt sortiment nedenfor og finn de gavene som passer best for din bedrift og dine formål. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller trenger veiledning i valg av firmagaver til ansatte. Vi er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte gavene som representerer din bedrift på best mulig måte. Lykke til med utvelgelsen av firmagaver!

Viser 1–12 av 67 resultater

Generelle tips og råd om firmagaver til ansatte

Når det kommer til å velge firmagaver til ansatte, er det viktig å finne en balanse mellom budsjett og personlige preferanser. Gaver bør være praktiske, nyttige, og noe som ansatte vil sette pris på. Det er også viktig å tenke på bedriftens kultur og verdier når du velger gaver. En velvalgt gave kan bidra til å styrke relasjoner og skape en positiv atmosfære i arbeidsmiljøet. Smack tilbyr et bredt spekter av deilige sjokoladevalg som Lindt Champs-Elysees og Lily O`Briens Dessert Collection som er både tiltalende og delikate.

En ansatt som takker for gaven

Spesifikke gaver som er populære blant ansatte

Populære gaver blant ansatte inkluderer ofte elektroniske gadgets, gavekort, kvalitetsprodukter for hjem og fritid, eller gourmet mat- og drikkevarer. Disse gavene er ofte høyt verdsatt fordi de er både nyttige og fornøyelige.. Sjokolade og godteri er alltid populært. Prøv Smack’s Stor Sjokoladegave eller Godtepose Ekstra Stor for en søt overraskelse som vil bli verdsatt av alle.

Gaver som er relevante for bedriftens bransje eller kultur

Det kan være en god idé å velge gaver som reflekterer bedriftens bransje eller kultur. For eksempel, hvis bedriften verdsetter gourmetopplevelser, vil Gourmet Delicacies fra Fam. Labardi eller Badsturøkt lammelår i gaveeske være perfekte valg.

Gaver som er budsjettvennlige

Det er fullt mulig å finne budsjettvennlige gaver som fortsatt er av høy kvalitet og vil bli satt pris på av ansatte. Vurder Smack’s Liten Sjokoladegave eller Godtepose medium. Disse gavene er økonomiske, men fortsatt høykvalitets.

Når firmagaver også er skattbare fordeler

I et landskap der firmagaver ikke bare er et uttrykk for takknemlighet, men også kan betraktes som skattbare fordeler, er det viktig å navigere med kunnskap og omhu. På Smack tar vi stolthet i å tilby et utvalg av attraktive og kvalitetsrike firmagaver som vil sette et varig preg på både ansatte og partnere. Men når gleden av å gi møter den praktiske virkeligheten av skatteregler, er det essensielt å være informert om hva som gjelder.

I Norge er skattefriheten for gaver til ansatte begrenset til en totalverdi på 5 000 kroner per inntektsår. Denne grensen omfatter alle typer gaver, enten det er kontanter, gavekort eller varer. Det er viktig at bedrifter holder seg innenfor dette beløpet for å unngå skatteplikt for sine ansatte. Gaver som overskrider denne verdien vil kunne regnes som skattepliktig inntekt for mottakeren.

Det å forstå reglene for skattepliktige gaver er kritisk for å sikre at de vakre gestene ikke etterlater mottakeren med en uventet skattebyrde. For dette formålet bør man konsultere Skatteetatens retningslinjer, som gir detaljert informasjon om hvilke gaver til ansatte som er skattefrie, og hvilke som kan utløse skatteplikt. For en grundig forståelse av disse reglene, anbefales det å besøke Skatteetatens side om gaver og reiser betalt av arbeidsgiver.

Gaver som er personlige og meningsfylte

Personlige og meningsfylte gaver kan ha en stor innvirkning på hvordan ansatte føler seg verdsatt. Dette kan inkludere gaver som er gravert med ansattes navn eller en individuell melding, eller gaver som reflekterer ansattes interesser og hobbyer. Det kan også være lurt å inkludere en personlig note eller kort som uttrykker takknemlighet og anerkjennelse for den ansattes harde arbeid og dedikasjon. Gaver som Røkt laks i gaveeske eller Fenalår 1,8 kg i gaveeske fra Smack er unike og gir en følelse av spesiell anerkjennelse.

Kontakt oss via kontaktskjemaet eller på: post@smack.no

Foretrekker du å snakke med noen av oss:

B2B ansvarlig

Pål: +47 90 78 90 53

Ofte stilte spørsmål om firmagaver til ansatte

Hvor mye kan man gi i gave til ansatte?

I Norge er det en generell beløpsgrense på 5 000 kroner for skattefrie gaver til ansatte i løpet av et inntektsår. Dette gjelder for alle gaver, uansett anledning. Gaven kan være kontanter, gavekort, eller andre gaver som har en verdi.

Les mer om skattereglene på NHO sine nettsider

Hvor mye kan en bedrift gi i gave?

Beløpsgrensen på 5 000 kroner gjelder for hver ansatt, uavhengig av om den ansatte er fast ansatt, midlertidig ansatt, eller jobber deltid. Beløpsgrensen gjelder også for gaver som gis til ansattes nære familiemedlemmer.

Hvordan bokføre gaver til ansatte?

Gaver til ansatte skal bokføres som andre driftskostnader. Det er viktig å dokumentere gaven, for eksempel med kvittering eller faktura.

Er gaver til ansatte fradragsberettiget?

Ja, gaver til ansatte er fradragsberettiget for bedriften. Det er imidlertid viktig å huske på at beløpsgrensen på 5 000 kroner gjelder.

Hvor mye kan man gi i firmagave?

Firmagaver er gaver som gis til ansatte i forbindelse med en spesiell anledning, for eksempel jul, sommer, eller en ansatts jubileum. Beløpsgrensen for skattefrie firmagaver er 5 000 kroner per ansatt, per år.

Kan man gi gavekort til ansatte?

Ja, gavekort er tillatt som firmagaver. Gavekort må imidlertid ikke kunne innløses i kontanter.

Hvor mye kan en bedrift gi i gave skattefritt?

Beløpsgrensen for skattefrie gaver til ansatte 5 000 kroner per ansatt, per år. Dette gjelder også for firmagaver.

Hvor mye er det vanlig å gi i gave?

Det er ingen fast regel for hvor mye det er vanlig å gi i gave til ansatte. Beløpsgrensen på 5 000 kroner er imidlertid en god pekepinn. I praksis er det vanlig å gi gaver i størrelsesorden 2 000-3 000 kroner.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler til funksjonelle, statistiske og reklameformål.  Finn ut mer.