Påskeegg 25 cm smågodt og innpakkede biter

kr329.00 Eks. MVA

Tradisjonelt påskeegg fylt med rikt...
Produktnummer: 105-460 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg i 25 cm med smågodt og innpakkede biter – En eksklusiv firmagave

I anledning påsken tilbyr Smack et unikt og sjarmerende påskeegg som er perfekt som firmagave eller til dugnadsformål.

Vårt 25 cm store påskeegg er fylt til randen med et nøye utvalgt assortiment bestående av Smågodt blanding 750 g, IPB blanding 200 g, 2 stk. Troika 14 g og Kvikk Lunsj 47 g, som vil glede mottakere av alle aldre. Hvert egg inneholder en variert blanding av kvalitetssjokolade og andre søtsaker pakket inn i fargerike folier som speiler påskens glade ånd.

Denne firmagaven er ikke bare en fryd for øyet med sitt tiltalende design, men også en smaksopplevelse som vil bli husket. Påskeegget er ideelt for bedrifter som ønsker å vise verdsettelse til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere, og bygger bro mellom tradisjonelle påskefeiringer og moderne firmakultur.

Hos Smack er vi opptatt av kvalitet og engasjement. Derfor samarbeider vi med anerkjente merkevareprodusenter for å sikre at innholdet i hvert påskeegg holder høyeste standard. Vår dedikasjon til personlig service sikrer også at hvert steg i bestillingsprosessen er skreddersydd for å møte dine behov, fra valg av produkter til levering rett til døren – alt fraktfritt.

Velg Smack for din påskegave i år, og gi en gave som virkelig står ut. Vårt påskeegg i 25 cm fylt med assorterte innpakkede biter er mer enn bare en gave; det er en opplevelse som bringer glede og festligheter til alle som mottar den.

Ingredienser

Smågodt blanding 750 g, IPB blanding 200 g, 2 stk. Troika 14 g, Kvikk Lunsj 47 g.