Påskesekk med innpakkede biter

kr285.00 Eks. MVA

Flott sekk designet etter påske...
Produktnummer: 105-420 Kategori:

Beskrivelse

Påskesekk med innpakkede biter – Den ideelle påskegaven

Vår påskesekk er den idelle påskegaven å gi bort til enhver som liker å kose seg. Med hele 800 gram innpakkede biter pakket inn i 25×35 cm sekk er dette gaven som vil glede mottakerne og skape en minneverdig påske opplevelse. Denne fine sekken er fylt med et nøye utvalgt sortiment av høykvalitets sjokolade og søtsaker.

Produktet består av en elegant sekk designet med tanke på påske estetikken, og inneholder noe for enhver smak. Hver bit er omhyggelig pakket inn for å bevare smaken og friskheten, og tilbyr en smakfull opplevelse av premium sjokolade og gourmet godteri. Individuell innpakning gjør den også ideell for deling med kolleger, kunder, familie og venner. Våre produkter er valgt fra anerkjente merkevareprodusenter som deler vår forpliktelse til kvalitet og smak.

Påskesekken er ikke bare en gave; den er en opplevelse. Den tjener som en påminnelse om din organisasjons generøsitet og omtanke, og styrker relasjoner på en måte som overgår det ordinære.

Vi i Smack er dedikerte til å levere produkter som ikke bare møter, men overgår forventningene. Vi forstår viktigheten av å gi en gave som reflekterer din bedrifts verdier og engasjement for kvalitet. I tillegg til å levere denne påskesekken av høyeste standard så tilbyr vi i Smack å gjøre denne gaven enda mer spesiell og minneverdig ved å inkludere en personlig hilsen eller bedriftens logo. Velg vår påskesekk for å spre glede og anerkjennelse denne påsken, og la oss hjelpe deg med å gjøre det til en særegen gave for alle involverte.

Ingredienser

Innpakkede biter 800 g. Pakket i 25×35 cm sekk.