Aluminiumsboks med innpakkede biter

kr355.00 Eks. MVA

Aluminiumsboks i flott påskedesign med...
Produktnummer: 105-430 Kategori:

Beskrivelse

Aluminiumsboks med innpakkede biter – En stilig firmagave

Vår eksklusive aluminiumsboks med innpakkede sjokoladebiter er skreddersydd for å imponere og glede mottakeren. Denne firmagaven fra Smack er ideell for å vise din påskjønnelse og anerkjennelse overfor ansatte, kunder og forretningspartnere.

Boksens design er minimalistisk, men samtidig sofistikert noe som gjør den til et stilig tillegg på ethvert skrivebord eller møterom. Den slitesterke aluminiumskonstruksjonen sikrer at innholdet forblir beskyttet, samtidig som den reflekterer din virksomhets forpliktelse til kvalitet og bærekraft. Designet med tanke på påske estetikken fremmer den det lystige og glade i påsketider.

Innholdet er ikke desto mindre imponerende. Aluminiumsboksen (Ø185 x 100 mm.) inneholder hele 750 g individuelt innpakkede og nøye utvalgte sjokoladebiter. Sjokoladen er fremstilt av de fineste ingredienser, og hver bit er en smaksopplevelse som kombinerer rik sjokolade med innbydende fyll. Sjokoladebitene vil tilfredsstille selv den mest kresne sjokoladeentusiasten.

Hos Smack er vi dedikert til å levere firmagaver som ikke bare er av høyeste kvalitet, men som også bidrar til å bygge og styrke relasjoner. Denne aluminiumsboksen med innpakkede sjokoladebiter er et uttrykk for dette engasjementet, og tilbyr en unik og minneverdig gave opplevelse.

Velg Smack for din neste firmagave, og la oss hjelpe deg med å skape varige inntrykk gjennom produkter som forener kvalitet, stil og funksjonalitet.

Ingredienser

750 g innpakkede biter. Pakket i aluminiumsboks Ø185 x 100 mm.