Gullegg 15 cm i metall

kr195.00 Eks. MVA

Imponerende og luksuriøst gullegg i metall fylt med fineste sveitsiske sjokolade fra Lindt.

Produktnummer: 105-400 Kategori:

Beskrivelse

Gullegg i metall – Den ultimative firmagaven

Vårt nyeste tilbud, gullegg i metall, er designet for å imponere med sin perfekte kombinasjon av eleganse og eksklusivitet. Ønsker du å uttrykke takknemlighet på det høyeste nivå så er dette kunstverket firmagaven å gi.

Et gullegg symboliserer vekst, fremgang og suksess. Dette er derfor den ideelle gaven for å feire viktige milepæler, anerkjenne enestående prestasjoner eller som en takk til viktige kunder og ansatte. Vårt gullegg er nøye sammensatt for å gi kunden en følelse av luksus. Egget er laget av førsteklasses metall med en imponerende glans og følelse av solid håndverk. Fyllet er ikke noe mindre imponerende – deilig sveitsisk sjokolade fra Lindt, en ledende pioner i sjokoladeproduksjon. Dette egget på 15 cm høyde er et kunstverk som kan stilles ut i hjemmet eller på kontoret for å tilføre rommet et streif av luksus.

Vi i Smack ønsker å gjøre gullegget enda mer spesielt og tilbyr derfor skreddersydd tilpasning for å gjenspeile din bedrifts merkevare og budskap. Velg mellom ulike størrelser eller tilpass med et spesielt budskap eller logo, for å skape en enda mer personlig og minneverdig gave.

Som alltid garanterer Smack rask og effektiv levering. Vårt team er dedikert til å sikre at hvert aspekt av din bestilling blir håndtert med største omsorg og presisjon, fra ordre til leveranse.

Opplev forskjellen med Smack – hvor kvalitet, service og enestående produkter er hjørnesteinen i alt vi gjør. Bestill ditt Gullegg i Metall i dag, og gi en gave som virkelig gjør inntrykk!

Ingredienser

Ass. utvalg av Lindt kuler 250 g.