Påskedugnad

 

Påsken 2024 er rett rundt hjørnet, og hva er vel bedre enn å ønske våren velkommen med en spennende og lønnsom dugnad? Smack inviterer deg til å delta i vår unike påskekampanje, hvor du kan oppdage et fantastisk utvalg av påskeegg fylt med herligheter. Våre påskeegg kommer i en rekke størrelser og prisklasser, perfekt tilpasset enhver smak og budsjett. Fra sjokoladeegg til eksotiske fylte varianter, hvert påskeegg er en overraskelse i seg selv, designet for å glede både store og små.

Grip denne unike muligheten til å skape varige minner og styrke fellesskapet denne påsken med Smack – din partner for en lønnsom og festlig sesong!

dekorasjon

Stort utvalg av påskeprodukter til dugnad

Hos Smack tilbyr vi et bredt spekter av påskeprodukter til dugnad, for å sikre at enhver smak og preferanse blir tilfredsstilt. Vårt utvalg strekker seg fra tradisjonelle påskeegg til kreativt fylte påskeposer, alle nøye utvalgt for å maksimere både glede og fortjeneste. Med våre varierte og attraktive påskeprodukter, er vi dedikert til å gjøre din påskedugnad både enkel og suksessfull.

Påskeposen

Utforsk vårt fantastiske påskeutvalg

Velkommen til Smacks eksklusive utvalg av påskeprodukter, nøye utvalgt for å berike din påskedugnad med enestående kvalitet og mangfold. I hjertet av vår påskekampanje finner du et spektrum av produkter som spenner fra vakkert utformede påskeegg til fantasifulle påskeposer, alle tilgjengelige for å imøtekomme enhver smak og ethvert behov. Våre påskeprodukter er ikke bare en fryd for øyet, men også en kilde til betydelig fortjeneste, noe som gjør dem til det perfekte valget for enhver gruppe eller organisasjon som ser etter en lønnsom og minneverdig påskedugnad.

  Lillehammeri drettsforeningl ogo

  Smack AS leverte til forventningene. Vi brukte produkter fra Smack til Dugnad og inntjening til en Lagkasse – Fotball. Prosessen og samarbeidet med Smack var enkel og ryddig. Kontaktperson var imøtekommende og gjorde det lille ekstra ved å levere varene på døren. Kommer absolutt til å bruke Smack AS ved fremtidig dugnader.

  Tone Kjensteberg / Lillehamemer idrettsforening

  Rælingen fotballklubb logo

  Vi har kjørt flere runder med salgs-dugnad i samarbeid med Smack AS. Vi når alltid våre salgsmål på en effektiv måte. Kombinasjonen av gode produkter til konkurransedyktige priser – og et godt samarbeid med gjengen hos Smack AS gjør disse salgs-dugnadene lette og morsomme å selge!

  Kaja Berg Lepore 

Ta kontakt

Hvis du har spørsmål, trenger veiledning for å komme i gang, eller søker råd for effektiv planlegging,
står vårt dedikerte team alltid klart til å bistå deg.
Hos Smack prioriterer vi personlig service og er her for å sikre at din dugnadsopplevelse
blir både enkel og vellykket.