Påskeegg 18 cm løsvekt

kr139.00 Eks. MVA

Smack sitt påskeegg på 18...
Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 18 cm løsvekt – Ren nytelse

En overdådig samling av håndplukkede godbiter i løsvekt pakket inn i luksuriøst påskeegg representerer det ypperste innen firmagaver. Dette påskeegget er skapt for å tilby en enestående og minneverdig smaksopplevelse, ideelt for å uttrykke dyp takknemlighet og anerkjennelse til ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Med et generøst utvalg på 500 g av Nidar sjokoladebiter og marsipan tilbyr vårt «Påskeegg 18 cm løsvekt» en rik og variert palett av smaker. Fra eksklusiv sjokolade til gourmet godteri er hver bit nøye utvalgt for å sikre en smaksopplevelse uten like. Påskens glede og varme reflekteres i designet, og gjør egget et fryd for øyet.

Hos Smack er vi dedikert til å gjøre prosessen med gave givning så effektiv og enkel som mulig. Vi tilbyr derfor fraktfrie leveranser og en problemfri bestillingsprosess, uten krav til forhåndsbestillinger eller forskuddsbetalinger. Velg Smack sitt «Påskeegg 18 cm» for å markere påskefeiringen med stil og eleganse, og få med Smack på kjøpet som en pålitelig leverandør med fokus på detaljer og kvalitet.

Varenr.: 105-060 

Innhold: Smågodt blanding 500 g med Nidar sjokoladebiter og marsipan.