Påskekurv med posevarianter

kr390.00 Eks. MVA

Flott påskekurv i flettet design...
Produktnummer: 105-410 Kategori:

Beskrivelse

Påskekurv med posevarianter – En utmerket firmagave

Gled dine ansatte, kunder eller forretningspartnere denne påsken med en eksklusiv påskekurv fra Smack. Vår påskekurv er fylt med et nøye utvalgt sortiment av posevarianter som er nøye sammensatt med tanke på mangfold. Fra søte fristelser til salte snacks, er våre påskekurver designet for å tilfredsstille alle preferanser. Bestående av Chocolas 80 g, Påskemiks 138 g, Stratos sjokoladefamilien 140 g, Djupur Lakris 100 g, Kims 30 g, samt Anthon Berg fugleegg 80 g inneholder hver kurv en variasjon av høykvalitets godteri som er perfekt å dele eller nyte alene.

Våre påskekurver er en utmerket måte å vise takknemlighet og omtanke på – enten det er til ansatte som har stått på ekstra, kunder som fortjener en spesiell takk, eller forretningspartnere du ønsker å pleie et godt forhold til. Posevariantene er praktiske, og pakket inn i flettet kurv med hvitt og gult rutete stoff vil dette være en ideell gave som både ser bra ut og smaker deilig. Med Smacks påskekurv, kan du være sikker på at du gir en gave som ikke bare er fin å se på, men også av høyeste kvalitet.

Bestill din påskekurv i dag, og benytt deg av vår fraktfrie levering. Hos Smack, forstår vi viktigheten av punktlighet, spesielt når det gjelder sesongbaserte gaver. Derfor garanterer vi rask og effektiv levering rett til din ønskede adresse. Velg Smack for en bekymringsfri gave givning som bringer glede og smakfulle opplevelser denne påsken.

Ingredienser

Chocolas 80 g, Påskemiks 138 g, Stratos sjokoladefamilien 140 g, Djupur Lakris 100 g, Kims 30 g, Anthon Berg fugleegg 80 g.