Påskeegg 15 cm smågodt

kr129.00 Eks. MVA

Gjør påsken ekstra spesiell i...
Produktnummer: 105-050 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg på 15 cm med smågodt – En festlig firmagave

Når påsken nærmer seg er det ingenting som sier «god påske» bedre enn et fargerikt påskeegg som er fylt til randen med deilig smågodt. Vårt påskeegg på 15 cm er derfor den perfekte firmagaven å gi denne påsken til sine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

I tråd med Smack sin forpliktelse til kvalitet inneholder hvert egg kun det beste. Påskeegget på 15 cm er generøst pakket med nøye utvalgt høykvalitetsgodteri som Smågodt blanding 300 g med 2 stk. Stratos 10 g og 2 stk. Troika 14 g. for å tilfredsstille enhver preferanse.

Påskegget er designet i vårlig motiv som er garantert å bringe et smil til mottakerens ansikt. En firmagave som vårt påskeegg viser ikke bare din takknemlighet, men bidrar også til å bygge et sterkere og mer positivt forhold til dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Det er en enkel, men kraftfull måte å spre glede og anerkjennelse på.

Ikke la siste liten stress ta over – planlegg din påskegave giving med Smack. Vårt team er her for å sikre at din bestilling håndteres med største omsorg og effektivitet. Med Smack kan du stole på effektiv og rettidig levering slik at dine påskegaver ankommer i god tid før høytiden starter.


Ingredienser

Smågodt blanding 300 g med 2 stk. Stratos 10 g og 2 stk. Troika 14 g.