Påskeegg 18 cm innpakkede biter

kr172.00 Eks. MVA

Påskeegg på 18 cm med et rikt utvalg av innpakkede biter og Kvikk Lunsj er en generøs firmagave som vil spre påskeglede.

Produktnummer: 105-040 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg på 18 cm med innpakkede biter – En generøs firmagave

Vi i Smack kan tilby denne ideelle firmagaven som garantert vil spre påskeglede blant dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vårt eksklusive påskeegg er fylt med innpakket konfekt. Dette påskeegget fra Smack er ikke bare en gave; det er en opplevelse av kvalitet og tradisjon som styrker relasjoner og skaper varige minner.

Vårt påskeegg på 18 cm har et rikholdig nøye utvalgt assortiment bestående av 47 g Kvikk lunsj og 350 g blanding av sjokolade, marsipan og fruktige godbiter. De innpakkede bitene sikrer en hygienisk og praktisk måte å dele glede på. Hver bit er håndplukket for å representere det beste av tradisjonelle og nye smaker, noe som gjør dette til en spennende smaksreise for enhver mottaker. Dekorert med livlige og vårlige motiver er dette en attraktiv gave og et flott tillegg til enhver påskefeiring. Smacks samarbeid med anerkjente merkevareprodusenter garanterer høyeste kvalitet på både innhold og emballasje.

Velg Smack for dine firmagaver denne påsken og gi en gave som ikke bare smaker godt, men som også bygger og styrker relasjoner. Vårt team av eksperter er alltid klare til å hjelpe deg med å skreddersy din bestilling og sørge for at dine gaver reflekterer bedriftens verdier og budskap.Vår fleksible tilnærming sikrer at du kan bestille nøyaktig det antallet du trenger, når du trenger det. Ingen ekstra kostnader for levering, vi sørger for at gaven ankommer rettidig og uten uforutsette utgifter.

Ingredienser

Innpakkede biter 350 g og Kvikk Lunsj 47 g