Stor Sjokoladegave

kr375.00 Eks. MVA

Luksuriøs samling av sjokolade fra de beste sjokoladeprodusenter pakket i stor cellofanpose. Dette er den ultimate gaven til alle sjokolade entusiaster.

Produktnr: 108-500 Kategori:

Beskrivelse

Stor Sjokoladegave – En eksklusiv samling

Smack presenterer stolt «Stor Sjokoladegave» som den ultimate uttrykk for takknemlighet og anerkjennelse designet for å tilby en uforglemmelig nytelse for sjokoladeentusiaster. Denne eksklusive samlingen inneholder premium sjokolader nøye utvalgt fra de beste sjokoladeprodusenter presentert i en elegant gavepose. Dette er en gave som garanterer en sensorisk opplevelse som vil engasjere og imponere mottakeren, enten det er til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere.

«Stor Sjokoladegave» er en luksuriøs samling av sjokolade som Lindt assorted bag 137 g, Lily Creamy Caramel sea salt 120 g, Zentis Belmanda 105 g, Hamlet Chocolas sea salt 125 g, Lily 4 pack dessert collection 48 g og Chocmod Truffles 40 g. Fra rike mørke sjokolader til myke og kremete melkesjokolader, hver bit er produsert med en uovertruffen dedikasjon til kvalitet og satt sammen for å tilby en unik og minneverdig smaksreise. Pakket i cellofanpose med gavebånd er dette gaven som setter sjokoladen i fokus.

Ved å velge Smack som leverandør av dine firmagaver får du med på kjøpet en samarbeidspartner du kan stole på. Vi i Smack forstår betydningen av pålitelig og tidsriktig levering, og vårt logistikk team sikrer at hvert produkt leveres med ytterste omsorg og til riktig tid. Ikke nok med det, men vi tilbyr i tillegg tilpasningsmuligheter for å gjøre gaven enda mer personlig. Enten det gjelder å tilpasse sjokolade utvalget eller innpakningen arbeider vårt team tett med deg for å skape den perfekte firmagave.

Ved å velge «Stor Sjokoladegave» fra Smack, velger du en firmagave som utstråler eksklusivitet og luksus, ideell for å skape varige inntrykk og styrke forhold til ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Dette er ikke bare en gave, men en demonstrasjon av din forpliktelse til finesse og kvalitet.