Lindt Champs-Elysees

kr385.00 Eks. MVA

Når kun det beste er...
Produktnummer: 108-440 Kategori:

Beskrivelse

Lindt Champs-Élysées – Når kun det beste er godt nok

Vår «Lindt Champs-Élysées» er en eksepsjonell samling av gourmet sjokolade som representerer det ypperste innen finesse og smak. Denne elegante esken inneholder et utsøkt utvalg av Lindt sjokolader. En ledende sjokoladeprodusent i verden som er kjent for sin uovertrufne kvalitet og rike, velbalanserte smaker. Dette er gaven som uttrykker sofistikert anerkjennelse og takknemlighet, ideell for å imponere ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Den luksuriøse «Lindt Champs-Élysées» esken byr på en mangfoldig palett av smaker – fra intens mørk sjokolade til myk og kremet melkesjokolade, delikate fyll av nøtter, karamell og frukt. Hver bit er en reise i verdensklasse sjokoladekunst som er perfeksjonert gjennom generasjoner. Presentasjonen er minst like imponerende som innholdet. Esken er designet med raffinert estetikk som gjenspeiler prestisjetunge Champs-Élysées’ eleganse og luksus. Dette er ikke bare en gave, men en opplevelse som vekker sansene og etterlater et varig inntrykk.

Hos Smack forstår vi viktigheten av å formidle din virksomhets verdier og takknemlighet gjennom nøye utvalgte gaver, «Lindt Champs-Élysées» er en slik gave. Den kombinerer utsøkt smak med en estetisk presentasjon for å sikre at din gest blir husket og verdsatt. La oss i Smack hjelpe deg med å gjøre et minneverdig inntrykk på dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Innhold
Sveitsisk konfektsjokolade fra Lindt med julemotiv.
Netto vekt: 439g.