Påskeegg 15 cm posevarianter

kr99.00 Eks. MVA

Påskeegg i 15 cm med...
Produktnummer: 105-070 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 15 cm med posevarianter – En gledelig firmagave

Smack er stolte over å tilby Påskeegg i 15 cm med posevarianter som en del av vår firmagave kolleksjon. Denne sjarmerende gaven er det perfekte valget for å vise din anerkjennelse og takknemlighet til ansatte, kunder og samarbeidspartnere i påsken.

Våre påskeegg er fylt med en nøye utvalgt blanding av kvalitetsgodteri – Filurer 70 g, Godt og Blandet 50 g, 2 stk. Stratos 10 g, 2 stk. Troika 14 g og Bilar 30 g, som vil glede mottakerne. Med en kombinasjon av klassiske og nye smaker tilbyr disse påskeeggene en unik smaksopplevelse som vil tilfredstille alle, fra de med tradisjonelle smakspreferanser til de som søker noe nytt og spennende.

Den kompakte størrelsen på 15 cm gjør disse påskeeggene til en ypperlig gave som passer perfekt på ethvert kontor eller hjemme, uten å ta for mye plass. Designet etter tradisjonell påske estetikk er dette egget med sine levende farger et symbol på påskens glede og vår nytelse, og skaper en festlig stemning.

Å velge Smack for dine firmagaver betyr å velge en partner som legger vekt på kvalitet, omsorg og en personlig touch. Vi er dedikerte til å levere ikke bare eksepsjonelle produkter, men også en service som er like pålitelig og effektiv. Vår prioritet er å sørge for at dine gaver ankommer i perfekt stand og i god tid for påskefeiringen.

Ingredienser

Filurer 70 g, Godt og Blandet 50 g, 2 stk. Stratos 10 g, 2 stk. Troika 14 g, Bilar 30 g