Gourmet Delicacies fra Fam. Labardi

kr670.00 Eks. MVA

Gourmet Delicacies fra Fam. Labardi er en italiensk pakke med bruschetta, et utvalg gode pestoer, spaghettoni, havsalt- og pepperkvern. En eksklusiv firmagave for de med sansen for god kvalitet og eksepsjonelle smaksopplevelser.

Produktnr: 108-200 Kategori:

Beskrivelse

Gourmet Delicacies fra Fam. Labardi – En Kulinarisk Reise

Smack introduserer Gourmet Delicacies fra Fam. Labardi, den ultimate firmagaven for de med sansen for eksepsjonelle smaksopplevelser. Denne nøye utvalgte samlingen av gourmetprodukter er designet for å tilfredsstille selv de mest kresne ganer, og representerer det ypperste innen internasjonal kulinarisk kunst.

Gourmet Delicacies er en eksklusiv samling av håndplukkede delikatesser som er nøye utvalgt for sin unike kvalitet og smak. Denne gaveesken kombinerer tradisjon med innovasjon for å bringe en autentisk gourmetopplevelse direkte til bordet. Hver komponent er valgt fra de fineste kildene for å sikre mottaker en uforglemmelig reise gjennom globale smaker og tradisjoner. Gourmet Delicacies fra Fam. Labardi kommer i en elegant og sofistikert gaveeske som gjør den til en stilfull gave. Smack tilbyr muligheten for å tilpasse gaveesken med en personlig hilsen eller fimaets logo. Tilpassede firmagaver er en perfekt måte å uttrykke din takknemlighet og anerkjennelse på.

Hos Smack er vi forpliktet til å tilby eksepsjonelle firmagaver som ikke bare tilfredstiller, men overgår forventningene. Vi er stolte over å kunne tilby en service som gjør hver bestilling til en enkel og behagelig prosess.

Innhold
Pesto Rosso 130 g / Pesto Verde 130 g / Bruschetta 130 g / Tomassini Pasta Lunga Spaghettoni 500 g / Havssalt kvern Contortus 200 g / Svartpepper kvern Contortus 100 g.