Røkt laks i gaveeske

kr560.00 Eks. MVA

Vår røkte laks er en opplevelse av rik smak og ypperlig kvalitet. Hel benfri laksefilet presentert i elegant gaveeske er en firmagave som vil imponere enhver mottaker.

Produktnr: 108-230 Kategori:

Beskrivelse

Røkt laks i gaveeske – En smakfull firmagave

Vår Røkt laks i gaveeske er en firmagave som kombinerer det beste av norsk matkultur med en elegant presentasjon. Denne gaveesken er en hyllest til kvalitet og smak, nøye utvalgt for å tilfredstille selv de mest kresne ganer.

Håndplukket for sin overlegne kvalitet fra bærekraftige kilder kommer vår laks fra de kalde, klare vannene i Norge som er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og smak. Her sikrer du deg en gave som er både ansvarlig og utsøkt. Laksen er røkt etter tradisjonelle metoder med stor omhu for å bevare sin naturlige smak og tekstur. Med utsøkt dybde og rikdom i smak er enhver mottaker sikret en autentisk matopplevelse. Pakket i en elegant gaveeske er denne firmagaven både en smakfull og visuell nytelse. Perfekt som en luksuriøs hovedrett eller en delikat forrett er vår røkte laks en allsidig gave som vil imponere ved enhver anledning.

Å gi en gave av denne kvaliteten viser dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere hvor mye du verdsetter dem.  En firmagave som denne fremhever din bedrifts fokus på kvalitet og bærekraft, og styrker dermed ditt merkevares rykte. Smack tilbyr tilpasningsmuligheter som personlig logoetikett som vil gjøre gaven enda mer minneverdig.

Smack er forpliktet til å tilby kun de beste produkter for våre kunder, og vår Røkt Laks i Gaveeske er intet unntak. Vi er stolte over å kunne tilby en firmagave som ikke bare tilfredsstiller, men overgår forventningene. Med en service som gjør hver bestilling til en sømløs og tilfredsstillende opplevelse garanterer vi i Smack at du blir fornøyd.

Velg vår Røkt Laks i Gaveeske for en firmagave som virkelig står ut.

Innhold
Hel benfri røkt laksefileet. Ca. 0,9 kg pr stykke. Benfri og vakumpakket i gaveeske.