Påskeegg 18 cm smågodt

kr175.00 Eks. MVA

La vårt påskeegg på 18 cm fylt med smågodt og sjokoladeblanding være din foretrukne firmagave denne påsken, og bidra til å gjøre påskefeiringen ekstra spesiell for dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Produktnummer: 105-060 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg på 18 cm med smågodt – En unik firmagave

Dette påskeegget er designet for å tilby en unik og minneverdig smaksopplevelse for mottakeren og er derfor den perfekte firmagaven for dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Vårt påskeegg på 18 cm er romslig nok til å inneholde et variert utvalg bestående av smågodt blanding 300 g og sjokoladeblanding 300 g som tilfredsstiller enhver smak. En rikholdig blanding av kvalitetsgodteri fra anerkjente merkevarer er nøye utvalgt for å sikre en smakfull opplevelse og opprettholde Smacks høye kvalitetsstandarder.

Dette deilige innholdet kommer i et elegant og tiltalende designet påskeegg som reflekterer vårens farger og symbolikk, og skaper en følelse av fornyelse og glede. For å gjøre gaven enda mer minneverdig og etterlate et varig inntrykk tilbyr vi i Smack tilpasningsmuligheter. Dette kan inkludere bedriftens logo eller en personlig hilsen.

Vårt påskeegg med smågodt er en utmerket måte å spre påskeglede på kontoret eller som en del av kundetilfredshetsinitiativer. Det er også et flott alternativ for bedrifter som ønsker å styrke relasjoner gjennom en tankefull gest.

Ved å velge Smack som din leverandør av firmagaver velger du en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, sikkerhet og bærekraft. Vårt team av erfarne fagfolk er dedikert til å hjelpe deg fra valg av produkt til leveranse. Smack sin effektivitet vil sikre deg at påskegaven ankommer i tide.

Ingredienser

Smågodt blanding 300 g, Sjokoladeblanding 300 g.