Godtepose Ekstra Stor

kr89.00 Eks. MVA

Julegodtepose med rikt utvalg av kjente og nye spennende smaker er den ultimate firmagaven å gi i år. Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med denne ekstra store godteposen generøst fylt med kvalitetsprodukter.

Produktnr: 108-530 Kategori:

Beskrivelse

Godtepose ekstra stor – Den ultimate gave til den søtsugne

Overrask og begeistre med vår «Godtepose i ekstra stor størrelse». En julegodtepose med rikt utvalg av innpakkede sukkervarer, potetgull og sjokoladebiter. Dette er firmagaven som garantert vil bringe et smil til ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Fylt med klassiske favoritter og nye, spennende smaker som Smarties, Kinder sjokolade, marshmallows, Haribo rull, sjokolade gullmynter, drumstick, Maoam stripes, samt hockeypulver og potetgullpose er denne generøst fylte posen spesialdesignet for å tilfredstille ethvert søtsug. Alle produktene er nøye utvalgte for å sikre høyeste kvalitet og maksimal nytelse. Pakket inn i ekstra stor pose med muntert julemotiv er denne firmagaven perfekt å gi til dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere som en ekstra oppmerksomhet i jula. For en mer minneverdig og spesiell gave tilbyr Smack tilpasningsmuligheter som fimaets logo eller personlig melding.

Med et rikt utvalg og en ekstra stor pose er denne julegodteposen perfekt til deling, og vil være midtpunktet på enhver anledning. Velg «Godtepose ekstra stor» som din julegave til ansatte, kunder og samarbeidspartnere for en gledelig overraskelse til jul. Smack hjelper deg til å vise din anerkjennelse på en smakfull og minneverdig måte.