Fenalår 1,8 kg i gaveeske

kr1,350.00 Eks. MVA

Smack tilbyr en utsøkt delikatesse...
Produktnummer: 108-250 Kategori:

Beskrivelse

Fenalår i gaveeske – En utsøkt delikatesse

Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med smak av tradisjon og kvalitet. Vårt fenalår på 1,8 kg er vakkert presentert i en stilig gaveeske. Produktet er det ypperste innen norsk matkultur.

Vårt fenalår er mer enn bare en firmagave; det er en opplevelse av Norges naturlige rikdommer og håndverksmessige dyktighet. Dette nøye utvalgte fenalåret er tørket og modnet etter gamle tradisjoner for å sikre en rik og autentisk smak. Med denne gaven vil du begeistre selv de mest kresne ganer. Gaveesken tilføyer et ekstra lag av eksklusivitet og gjør denne gaven til et minneverdig høydepunkt for enhver anledning. Fenalår i gaveeske fra Smack er en gave som viser omtanke, kvalitet og dyp respekt for norsk tradisjon.

Hos Smack forstår vi viktigheten av å gi gaver som både reflekterer giverens verdier og imponerer mottakeren, og derfor tilbyr vi kun produkter av høyeste kvalitet. Sikre at din gest blir mer minneverdig, og snakk med oss i dag om å få levert fenalåret med logoetikett. Enten det er en anerkjennelse av hardt arbeid eller uttrykk for takknemlighet vil vårt fenalår i gaveeske utvilsomt sette en standard for firmagaver.

Velg Smack for dine firmagaver og gi en gave som virkelig gjør inntrykk.

 

Innhold
Fenalår urøkt ca 1,8 kg

Dette produktet kan leveres med logoetikett
Pris kr 12,- pr stk.
Printes i hele ark á 9 etiketter.
Startkostnad kr. 450,-.
Eventuelt originalarbeid tilkommer.

Alle priser eks.mva