Påskeegg 18 cm posevarianter

kr185.00 Eks. MVA

Vårt påskeegg er en unik...
Produktnummer: 105-080 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 18 cm med posevarianter – Den tradisjonelle firmagaven

Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med et tradisjonelt påskeegg fra Smack. Vårt 18 cm store påskeegg er fylt med en varierende samling av høykvalitets godteri. En nøye gjennomtenkt og fargerik firmagave som vil spre påskeglede og vise mottaker at du setter pris på dem.

Dette flotte egget designet med tradisjonelt påskedesign inneholder nøye utvalgt godteri og sjokolade som er individuelt innpakket for å bevare smaken og friskheten. Et mangfoldig utvalg bestående av Nidar påskemiks 138 g, Grahns Bravo Kola 90 g, Drumstick Squashies 60 g, og Kvikk Lunsj 47 g. Dette rike utvalget av søtsaker, fra kjente og tradisjonelle til spennende nye smaker, vil tilfredstille alle preferanser og sikre en deilig og minneverdig smaksopplevelse.

Med Smacks engasjement for kvalitet tilbyr vi ikke bare en firmagave, men en opplevelse som forsterker din virksomhets omdømme og bidrar til å bygge sterkere relasjoner. Påskeegget er et symbol på ny begynnelse og fellesskap, og er derfor en ideell gave for å uttrykke takknemlighet og oppmuntring.

Velg Smacks påskeegg 18 cm med posevarianter for å vise din takknemlighet denne påsken. La oss hjelpe deg med å gjøre denne sesongen ekstra spesiell for dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med en gave som virkelig betyr noe.

Ingredienser

Nidar påskemiks 138 g, Grahns Bravo Kola 90 g, Drumstick Squashies 60 g, Kvikk Lunsj 47 g.