Påskeegg 25 cm posevarianter

kr349.00 Eks. MVA

Påskeegg i 25 cm med...
Produktnummer: 105-100 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 25 cm med posevarianter – En minneverdig firmagave

Vi i Smack presenterer stolt vår eksklusive firmagave Påskeegg i 25 cm med posevarianter. Denne særegne påske gaven er designet for å skape en unik og minneverdig opplevelse for både ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vårt påskeegg er nøye sammensatt av et bredt utvalg førsteklasses godteri som sikrer en smakfull og hyggelig påskefeiring.

Påskeeggene er fylt til randen med variert blanding av søtsaker som vil tilfredstille enhver smak. Bestående av Nidar påskemiks 138 g, Smash 100 g, Djupur Lakris 100 g, Stratos sjokoladefamilien 140 g, Kims chips salt 30 g, Bravo Kola Grahns 90 g, og Kvikk Lunsj 47 g. Enten du foretrekker tradisjonelt påskegodt eller er på utkikk etter noe litt mer spennende, tilbyr våre påskeegg en deilig oppdagelsesreise gjennom smak og tradisjoner.

Disse påskeeggene er ikke bare en fryd for ganen, men også en fryd for øyet. Eggets elegante design og levende farger gjenspeiler påskens glede og vårens ankomst, og gjør dem til en perfekt gave som garantert vil bli verdsatt og husket.

Ved å velge Smack som din partner for firmagaver, kan du være sikker på at du gir en gave som ikke bare er av høy kvalitet, men som også formidler en følelse av omtanke og verdsettelse. Vårt engasjerte team sørger for rask og effektiv levering, slik at dine påskeegg ankommer i tide til påskefeiringen.

La Smack hjelpe deg denne påsken med å glede dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere ved å velge påskeegg i 25 cm med posevarianter som firmagave.

Ingredienser

Nidar påskemiks 138 g, Smash 100 g, Djupur Lakris 100 g, Stratos sjokoladefamilien 140 g, Kims chips salt 30 g, Bravo Kola Grahns 90 g, Kvikk Lunsj 47 g.