Påskeegg 18 cm smågodt og innpakkede biter

kr169.00 Eks. MVA

Påskeegg på 18 cm med...
Produktnummer: 105-450 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg på 18 cm med smågodt og innpakkede biter – En smakfull firmagave

Vil du gjøre påsken ekstra spesiell for dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere så er dette eksklusive påskeegget fra Smack gaven å gi. Vårt påskeegg på 18 cm har et tiltalende og festlig design som sprer glede og vårnytelse. Ikke bare er egget et fryd for øyet men også for ganen.

Dette fargerike påskeegget er fylt med en variert samling av deilig høykvalitets godteri og sjokolade for å sikre en unik smaksopplevelse. Smack samarbeider med anerkjente merkevareprodusenter som sikrer dere at all sjokolade er av topp kvalitet. Bestående av Smågodt blanding 300 g og IPB blanding 200 g vil denne firmagaven tilfredstille enhver smak. Hver sjokoladebit er individuelt innpakket for å bevare smaken og sikre hygienisk håndtering, og derfor er dette egget ideelt for deling.

Hos Smack forstår vi viktigheten av kvalitet og tilfredshet. Derfor tilbyr vi kun de beste produktene, kombinert med personlig service og rask levering. Velg vårt påskeegg på 18 cm for en minneverdig og smakfull firmagave denne påsken.

Ingredienser

Smågodt blanding 300 g, IPB blanding 200 g.