Badsturøkt lammelår i gaveeske

kr750.00 Eks. MVA

2 kg røkt lammelår som...
Produktnummer: 108-540 Kategori:

Beskrivelse

Røkt lammelår i gaveeske – En eksklusiv gavepakke

Opplev den ultimate gourmetgaven fra Smack med Røkt lammelår i gaveeske. En firmagave som forener tradisjonelle røykingsteknikker med toppmoderne smaker for en uovertruffen matopplevelse. Denne eksklusive gavepakken er spesielt designet for å imponere selv de mest kresne matentusiaster, og tilbyr en smak av luksus som vil bli husket lenge.

Vårt røkte lammelår er en sjelden delikatesse som representerer det ypperste innen norsk kulinarisk håndverk. Lammelåret er nøye utvalgt fra de beste gårdene hvor dyrene er oppdratt under idelle forhold for å sikre kjøtt av høyeste kvalitet. Røykingen foregår etter tradisjonelle metoder som gir kjøttet en unik og aromatisk smak. Denne delikate prosessen resulterer i mørt og saftig lammelår med en rik og kompleks smaksprofil som er både nyskapende og dypt forankret i skandinaviske matlagingstradisjoner. Leveres i en elegant gaveeske som gir varig inntrykk ved enhver anledning. Smack tilbyr muligheten å legge til logoetikett for en personlig touch.

Røkt lammelår fra Smack er ikke bare en gave, men en opplevelse som inviterer mottakeren til å utforske dybden av norsk kulinarisk arv. Denne firmagaven er en utmerket måte å uttrykke din anerkjennelse på og vil garantert styrke dine profesjonelle relasjoner. En gave av enestående kvalitet fra utvalgte, bærekraftige kilder.

Velg Smack for firmagaver som skiller seg ut og forteller en historie om kvalitet, tradisjon og innovasjon. I tillegg tilbyr Smack fraktfri levering som sikrer en smidig og effektiv prosess.

Innhold
Røkt lammelår ca 2 kg

Dette produktet kan leveres med logoetikett
Pris kr 12,- pr stk
Printes i hele ark á 9 etiketter
Startkostnad kr. 450,-
Eventuelt originalarbeid tilkommer

Alle priser eks.mva