Kalendersnop Juledugnad

kr200.00

Skjema for dugnad
Kalendersnop med 12 godteriprodukter levert...
Produktnummer: 103-020 Kategori:

Beskrivelse

Kalendersnop – Søte overraskelser i julekalenderen

Smack tilbyr en spennende mulighet til å berike høytiden med vårt nøye utvalgte Kalendersnop. Vi tilbyr en stor godteripose med 12 produkter som er nøye sammensatt for å fylle adventskalendere med søte overraskelser som skaper en unik nedtelling til julefeiringen.

Med innhold som Drumstick squashies pose, Candy necklace, Pit stop sour wheels jordbær, Sjokolade julefigur, Haribo ruletter, Sjokolade gullmynter i nett, Snap ‘n’ Crackle, Stor marshmallow kabel, Grahns bollar, Smarties tube, Grahns hockeypulver og Double dip er vårt Kalendersnop utvalg designet for å passe perfekt inn i julekalender til både store og små. Fra klassiske sjokolader til innovative søtsaker tilbyr vi en variert samling av godbiter som vil fylle hver dag med en ny oppdagelse av smak og festlig moro. Godteriet leveres i fargerik forpakning med juletema – perfekt til adventstiden.

Alle våre produkter er laget med omhu og kvalitetsingredienser for å garantere en førsteklasses smaksopplevelse. Vårt utvalg er perfekt for å skape forventning og glede hos både store og små, dag for dag, frem til julaften. Ved å velge Kalendersnop fra Smack har du et attraktivt og etterspurt produkt for din dugnad. Vi tilbyr i tillegg fraktfri levering på alle våre dugnadsprodukter for å gjøre prosessen så enkel og problemfri som mulig for deg.

Samarbeid med Smack på din neste dugnad for å gjøre prosessen gledelig og enkel!

Pris: 200,- 
Fortjeneste: 100,-