Kakeboks dugnad

Hjem / Dugnader / Kakeboks dugnad

Gjør dugnaden enklere og mer lønnsom med kakeboks dugnad

Dugnadstradisjonen har alltid vært hjertevarmende i det norske samfunnet. Det er en tid hvor lokalsamfunn samles for å støtte en god sak, fra idrettslag til skoleturer. Men i en tid med digital transformasjon, hvorfor ikke gi denne eldgamle tradisjonen en modern vri? I dagens digitale tidsalder er kakeboks dugnad et kreativt og engasjerende tiltak som gjør innsamling av midler både enklere og morsommere. Med en dugnadsleverandør som Smack ved roret, kan du forvente en sømløs og lønnsom opplevelse. Her gir vi et dypdykk i hva en kakeboks dugnad er, hvorfor det er en glimrende idé, og hvordan du kan planlegge en slik dugnad.

Hvorfor velge kakeboks til dugnaden?

En kakeboks dugnad involverer salg av deilige kaker pakket i attraktive bokser, smørbakte småkaker og med herlige julemotiv som en måte å samle inn penger til en god sak.  Vi har også andre produkter til juledugnaden som konfektsjokolade, godteriprodukter og julestrømpa. Det er en vinn-vinn situasjon hvor kjøperne får noe verdifullt tilbake for deres bidrag. Med Smack AS sin digitale dugnad, blir hele prosessen automatisert og enkel å håndtere.

Andre fordeler med smack som dugnadsleverandør?

  • Ingen forhåndsbestilling eller betaling: Det er ingen nødvendighet for forhåndsbestilling eller betaling, som reduserer risiko og gjør det enklere å komme i gang.
  • Høykvalitets sesongprodukter: Med spennende kampanjer som tilbyr varierte sesongprodukter, sikrer du at det alltid er noe nytt og fristende tilgjengelig for potensielle kjøpere.
  • Digital bekvemmelighet: Den digitale dugnadssiden gjør prosessen enkel å administrere og følge opp, og gir deg også muligheten til å nå ut til et bredere publikum.

Slik planlegger du en dugnad med kakebokser

  • Klikk på «Start Dugnad«
  • Opprettelse av digital dugnadside: En egen side blir opprettet hvor du kan dele informasjon om dugnaden.
  • Del Lenken: Del lenken til dugnadsiden og motta bestillinger på e-post. Om ønskelig, gå fra dør til dør for å forsterke salget.
  • Følg opp: Vi holder oversikten og sender den en oppdatering. Du distribuer kakeboksene til kjøperne.

Referanser og Suksesshistorier

Vi verdsetter våre mange fornøyde kunder og kan fremvise et rikt utvalg av positive referanser. Skulle du ønske en samtale med en av våre tidligere kunder for å høre om deres erfaringer, vennligst ikke nøl med å ta kontakt. Følgende tilbakemelding fra en tidligere dugnadsdeltaker illustrerer vår forpliktelse til kundetilfredshet:

«Jeg har vært med å etablere mange dugnader med hjelp av Smack AS sine produkter og hjelp… Vi har solgt Halloween poser til den store gullmedalje, vi har solgt julestrømper til små og gaveposer til store opp mot jul og vi har solgt påskeegg i flere omganger…»

Ketil Øye

Din neste dugnad venter, og med en moderne vri av juledugnad med kakeboks, julestrømper, konfekt etc. er du sikret en morsom, engasjerende og lønnsom opplevelse. Smack er her for å gjøre reisen enklere og mer givende, en kakeboks om gangen.

Kontakt oss på: post@smack.no eller vår dugnadsansvarlig Simen på  +47 90 78 90 53

Ofte stilte spørsmål

om kakeboks dugnad og annet

Hva kan selges på dugnad?

Smack produkter: Med Smack AS, har du en rekke sesongprodukter å velge mellom, som påskeegg, grillprodukter, Halloween-godterier og julesjokolader.
Andre forslag: Kaker, lodd, håndlagde varer, brukte gjenstander, eller tjenester som gressklipping eller snørydding.

Hvordan tjene penger på dugnad?

Salg: Salg av produkter eller tjenester er en klassisk måte å tjene penger på dugnad.
Online Plattform: Smack AS tilbyr en digital dugnadsløsning som kan hjelpe med å nå et bredere publikum og administrere salg effektivt.

Hvor mye tjener man på kakebokser?

Inntekten fra salg av kakebokser vil variere basert på prisen du setter og antallet du selger. Med vår kakeboks anbefaler vi at du selger for 100,- og du tjener 50,-

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

Hvor kjøper vi kakebokser?

Kakebokser kan du kjøpe her: Kakeboks dugnad

Er det lov å ta betalt for dugnad?

Generelt er dugnad frivillig arbeid, og det er ikke vanlig å ta betalt. Men det kan være situasjoner der små belønninger eller kompensasjoner gis.

Er det lov å pålegge dugnad?

Dugnadskrav kan variere basert på konteksten, som i borettslag eller idrettslag. Det er viktig å forstå reglene og reguleringene i ditt spesifikke samfunn eller organisasjon.

Hvordan arrangere dugnad?

Planlegging: Bestem hva dugnaden skal oppnå, velg produkter/tjenester, og sett en tid og sted.
Promotering: Bruk sosiale medier, lokale aviser, og Smack sin digitale dugnadsløsning for å promotere dugnaden.
Gjennomføring: Koordiner frivillige, håndter salg, og følg opp med deltakerne for å sikre suksess.
Evaluering: Evaluer dugnadens suksess, takk deltakerne, og planlegg for fremtidige dugnader basert på tilbakemeldingene du mottar.
Ta gjerne kontakt hvis du trenger hjelp til planlegging.