Godteri til julestrømpa

kr200.00

Skjema for dugnad
Gled dine nærmeste med et...
Produktnummer: 103-030 Kategori:

Beskrivelse

Godteripose med godsaker – Perfekt til å fylle julestrømper

Gled dine nærmeste litt ekstra i jula med et utvalg av deilige søtsaker levert av Smack. Vår store godtepose er fylt med en bred samling av smaker som passer utmerket som fyll til årets julestrømper eller som gaver i julekalendere.

Godteposen inneholder 12 produkter med kjente merkevarer: 5-pack Grahns bollar (2 stk), Lollipops (2 stk), stor marshmallow kabel (2stk), Hockeypulver, Bubs skumskaller pose , Giant love hearts, Kims potetgullpose, Kina snacks pose og Stratos mini sjokolade (4 stk). Fra silkemyke sjokolader til fruktige godbiter, har vi noe som vil tilfredsstille enhver smak. Godteriet vårt kommer i festlige og fargerike emballasjer, og med sitt rike utvalg appellerer den til både store og små – et sikkert valg for familien.

Med Smack sitt engasjement for kvalitet kan du være sikker på at hvert stykke godteri er laget med de fineste ingrediensene og designet for å levere en uovertruffen smaksopplevelse. For å gjøre din dugnadsopplevelse så smidig og bekymringsfri som mulig tilbyr vi i Smack fraktfri levering.

Invester i en tradisjon som varer og velg Smack for godteri til jula. Vår dedikasjon til kvalitet og service sikrer at du får den beste opplevelsen, samtidig som du bidrar til din gruppes dugnadsinnsats. Bestill nå og opplev magien ved å gi, med Smack.

Pris: 200,-
Fortjeneste: 100,-