Påskeegg 18 cm løsvekt

kr225.00

Skjema for dugnad

Påskeegg på 18 cm med hele 450 g løsvektsgodteri med klassiske og spennende smaker som vil skape stor begeistring hos mottaker.

DERE TJENER 100,- 

Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 18 cm – Løsvektsluksus for alle

Ta dugnaden til nye høyder med Smack sitt påskeegg på 18 cm, en skattekiste av søte overraskelser som vil skape stor begeistring hos mottaker. Proppfull av løsvektsgodteri, tilbyr dette påskeegget en rikholdig variasjon av godterier som vil tilfredstille ethvert søtsug.

Påskeegget på 18 cm er fylt med nesten 0,5 kg smågodt med sjokolade, og er den perfekte balanse mellom innhold og størrelse. Med vår løsvektsmodell kan du nyte friheten til å skreddersy innholdet etter dine preferanser og gjøre påskeegget helt unikt. Fra fruktige geléer til rike sjokoladebiter er vår nøye utvalgte blanding av godterier designet for å tilby noe for enhver smak. Dette påskeegget er ikke bare en fryd for ganen, men også en visuell fest pakket i et tiltalende design som garantert vil fange oppmerksomheten.

Dette er det perfekte dugnadsproduktet for lag og foreninger som søker en effektiv måte å samle inn midler på. Smack forplikter seg til å tilby produkter som ikke bare er lettsolgte, men som også holder en standard av kvalitet og smak som er vanskelig å overgå. Våre påskeegg på 18 cm med løsvekt er et bevis på denne forpliktelsen, og vi er stolte over å kunne tilby dem som en del av vårt dugnadssortiment.

Velg Smack for din neste påskedugnad, og la våre påskeegg på 18 cm med løsvekt være din billett til en vellykket innsamling. Med ingen forhåndsbestillinger eller forhåndsbetalinger nødvendig, og fraktfritt levering rett til døren din, gjør vi det enkelt og lønnsomt å nå dine mål.

Smack – der kvalitet og dugnadsånd går hånd i hånd.

Anbefalt utpris 225,-

Ingredienser

450 g smågodt med sjokolade

  • Sukker, glukose/fruktosesirup, glukosesirup, kokosflak, hvetestivelsemysepulver (melk), smør, kakaosmør, kakaopulver, fettredusert kakaopulver, kakaomasse, helmelkspulverskummetmelkspulver,  tørrmelk, emulgator (soyalecitin, E476, E471, E492, E322), invertsukkersirup, geleringsmiddel (agar), vann, gelatin, surhetsregulerende midler [eplesyre (E296), sitronsyre (E330)], melkesyre, natriumsitrat], fargestoffer (E100, E131, E120, E133, E160a, E153, sort gulrotkonsentrat), vegetabilsk fett/olje [kopra, kokos, (fullherdet) palmekjerne, shea], konditorfarge (reddikkonsentrat, saflor), overflatebehandlingsmiddel (bivox, karnaubavoks (E903)), melkesyre, maisstivelse, salmiakk, lakris, salt, melis, fuktighetsbevarende middel (sorbitol), bananaroma, aroma (vanillin), naturlig aroma (vanilje), aroma, smaksstoffer
  • Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, mandler og melk