Siggerud IL, Fotball Mix 2017/2018

Støtt Siggerud IL Fotball Mix og kjøp Halloween-godteri. Pose med 45 innpakkede biter og 15 forskjellige produkter! PRIS: 150,- Se produktet her.
Benytt bestillingsskjema nederst på siden. Merk: Vi selger produktet for 150 kr, så du kan se bort fra standardprisen på 200 kr som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

Fotball Mix 2017/2018 er et relativt nyetablert fotballag på Siggerud. Det er en fin gjeng med gutter og jenter i alder 5-6 år som har stor glede av å treffe sine fotballvenner på banen for å trene, leke og ha det gøy sammen. Laget har allerede rukket å delta på sin første cup og har på kort tid vist store fremskritt på fotballbanen.

Vi setter stor pris på all støtte vi får! Dugnadsinntekter brukes blant annet til treningstøy til barna, deltakelse på cup og sosiale aktiviteter med laget.

Etter at du har sendt inn din bestilling og dugnaden vår er avsluttet, vil du bli kontaktet av Elin Sørum eller en av våre dugnadsdeltakere. De vil avtale betaling og levering. Vi leverer på døra i Siggerud-området og ellers etter avtale.

Med vennlig hilsen Siggerud IL Fotball Mix v/ Elin Sørum