Oppegård IL Håndball 2008

Oppegård Idrettslag, bedre kjent som Oppegård IL, har en rik historie som strekker seg tilbake til 1930-tallet. Klubben ble grunnlagt med en visjon om å fremme idrett og fellesskap i lokalsamfunnet Oppegård og omegn. Gjennom årene har Oppegård IL utviklet seg til å inkludere flere idrettsgrener, og en av de mest fremtredende grenene i klubben er håndball.

Oppegård gutter 15 består av gutter fra Oppegård, Langhus, Kolbotn og Nesodden. Vi samler inn penger til å kunne delta på Granollers Cup i juni/juli 2024 i Barcelona.  Vi ønsker at hele laget får bli med og ønsker at vi kan få dekt mest mulig av kostnaden via dugnad og salg av Halloweengodis. 

Håndballcupen i Granollers har blitt en stor og populær turnering. Det er mer enn 18 land representert og ca 400 lag. Banene ligger i Granollers like utenfor Barcelona. 

Arrangøren “Club Balonmano Granollers“ er en av de 3 beste spanske klubbene. De aktive utøverne er mellom 10 og 20 år gamle og kommer fra hele verden. 
Vi gleder oss til å kunne ta med alle på denne fantastiske cupen neste sommer. 

Etter at du har sendt inn din bestilling, vil du bli kontaktet av Gry Stine eller en av våre engasjerte deltagere. De vil avtale levering og betaling av dugnadsproduktene.

Takk for din støtte!

Med vennlig hilsen

Oppegård Håndball 2008 v/ Gry Stine Kopperud