Valestrand Hjellvik Jenter 14

Vi er Valestrand Hjellvik J14, et fotballag bestående av 25 spillere. Vi har spillere i aldersklasse 2009, 2010 og 2011. Klubben jobber hardt for å tilby en trygg og inkluderende arena hvor alle kan trives og utvikle seg. I sommer skal vi delta på Norway Cup og da trenger vi din støtte slik at vi får med oss flest mulig uten at økonomi blir ett hinder for å kunne reise.

Hvorfor din støtte er viktig
Ditt bidrag gjør det mulig for oss å dekke påmeldingsavgiften, kanskje for alle deltakere. Det hjelper oss å dekke sosiale kostnader som skaper glede og fellesskap.

Hvordan kan du bidra?
Ved å delta i vår digitale dugnad! Her kan du enkelt foreta bestillinger av produkter via denne siden. Hver innkjøp du gjør støtter laget og er et verdifullt bidrag for alle.

Etter at du har sendt inn din bestilling, vil du bli kontaktet av en ansvarlig eller en av våre engasjerte jenter på laget. De vil avtale levering og betaling basert på dine ønsker.
Din støtte betyr enormt mye for oss. Du kan også dele denne siden med familie, venner og bekjente på sosiale medier eller via e-post.

Har du spørsmål?
Har du spørsmål om prosessen, produktene eller hvorfor vi driver med digital dugnad? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Du kan nå oss på e-post ole.a.r@online.no eller telefon 91146676
Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
Takk for at du hjelper oss med denne viktige dugnaden!
Mvh
Valestrand Hjellvik Jenter 14

PS: Skriv navn på spilleren du kjøper av i referansefelt.