Skjetten Skole Klasse 3C

Skjetten skole har en stolt historie som strekker seg tilbake over flere tiår. Den ble grunnlagt som et sentrum for læring og kunnskap i lokalsamfunnet, og gjennom årene har den tjent som en viktig institusjon for utdanning og vekst.

Halloween-dugnaden til Klasse 3C ved Skjetten Skole er et flott eksempel på engasjementet blant elever og foreldre. Dugnaden er en verdifull mulighet for klassen å samle inn midler til klassekassa på samtidig som det gir elevene en sjanse til å lære om samarbeid, ansvar og organisering mens de har det gøy.

Vi i klasse 3C samler inn penger for å kunne arrangere sosiale aktiviteter for elevene, og setter stor pris på alle bidrag!

Hvorfor en digital dugnad?

I en tid hvor tradisjonelle dugnader er utfordrende, gir en digital dugnad oss muligheten til å fortsette vårt arbeid med å utvikle fotballen og samfunnet rundt oss. Vi trenger din hjelp for å opprettholde og forbedre våre fasiliteter og tilbud.

Hvordan kan du bidra?

Ved å delta i vår digitale dugnad! På denne siden kan du enkelt foreta bestillinger av produkter.
Hvert innkjøp du gjør støtter skoleklassen direkte.

Etter at du har sendt inn din bestilling, vil du bli kontaktet av Veronica Langbråten eller en av våre engasjerte deltakere. Da vil du få informasjon om levering, frakt og betaling.

Tusen takk for støtten

Med vennlig hilsen

Klasse 3C ved Skjetten Skole v/ Veronica Langbråten