Gjør Halloween dugnaden ekstra søt og lønnsom med Smack!

Hjem / Dugnader / Gjør Halloween dugnaden ekstra søt og lønnsom med Smack!

Halloween er ikke bare en tid for skrekk og gru; det er også en fantastisk mulighet for å tjene penger til din organisasjon, skoleklasse eller idrettslag. Smack tilbyr en unik Halloween dugnadskampanje for 2023 som gjør det enkelt og morsomt å samle inn penger. La oss dykke inn i fordelene med å velge Smack som din dugnadspartner denne Halloween-sesongen.

Lettsolgt og morsomt produkt

Smack tilbyr en spesiallaget Halloweengodteripose som består av 15 unike godterimerker, totalt 49 innpakkede biter. Dette er et produkt som «alle» trenger den 31. oktober, enten til Halloween-fester eller for å dele ut til barn som kommer på døren.

Halloween godteri

Fantastisk Fortjeneste

For hvert solgte produkt tjener du kr. 100,-. Med en anbefalt utsalgspris på kr. 200,- er det en utmerket måte å fylle opp pengekassen på. En skoleklasse som solgte 870 poser i fjor tjente hele 87 000 kroner!

Enkel Salgsprosess

Smack har lagt alt til rette for en enkel og lønnsom dugnad. Vi tilbyr redigerbart salgsmateriell og en unik landingsside for din organisasjon. Du kan også benytte «Digital dugnad» på Smack for en enda enklere salgsprosess.

Hvordan det fungere

  • Forberedelser: Bestem salgsperiode, antall deltakere og salgsmål.
  • Salgsprosessen: Bank dører, del budskapet til venner, familie og bekjente gjennom sosiale medier. Du bestemmer hvordan.
  • Avslutt og bestill: Samle inn salgstall og send inn bestillingen.

Praktisk info:

Leveringstiden er ca. 7 dager, og posene leveres ut fra 10. oktober.

Du kan enten hente varene på lager i Rælingen eller få dem sendt mot et fraktgebyr.

Ta kontakt

Smack tilbyr en enkel, morsom og lønnsom måte å tjene penger på denne Halloween-sesongen. Med vår hjelp kan du fylle opp pengekassen mens du sprer Halloween-glede. Så hvorfor vente? Start din Halloween dugnad med Smack i dag!

For mer informasjon, kontakt oss på e-post: post@smack.no eller ring oss på: +47 90 78 90 53