Blikkboks med innpakkede biter

kr340.00 Eks. MVA

La dine ansatte, klienter og samarbeidspartnere nyte en smak av luksus med en håndplukket samling, 750 g, av gourmet sjokolade og godteri. Presentert i en attraktiv blikkboks er dette en gjennomtenkt og elegant firmagave.

Produktnummer: 108-280 Kategori:

Beskrivelse

Blikkboks med innpakkede biter – Elegant gave med smak av luksus

Smack presenterer den idelle firmagaven – Blikkboks med innpakkede biter. En gave som kombinerer eleganse med en smak av luksus. Denne sofistikerte gaven er perfekt for å vise takknemlighet og anerkjennelse til ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

En stilig boks som understreker kvaliteten og omtanken som ligger bak denne gaven med sin elegante forpakning. Med en personlig touch vil du styrke din relasjon til mottaker. Denne attraktive og allsidige tinnboksen kan lett gjenbrukes når godbitene er spist opp.

Inne i hver blikkboks er det hele 750 g med innpakkede biter av håndplukket gourmet sjokolade og godteri. Fra dekadente sjokolader til forførende søtsaker er denne samlingen utformet for å tilfredstille selv de mest kresne ganer. Med Smack sin garanti for kvalitet og samarbeid med kjente merkevarer er du sikret en fantastisk smaksopplevelse.

Vi kan tilby rask og fraktfri levering direkte til din bedrift eller dine mottakere. Velg Smack for effektiv levering av firmagaver som ikke bare imponerer, men også bidrar til å bygge varige relasjoner.

Innhold
Tinnboks med 750 g innpakkede biter. Bandolær og skjæring.

Dette produktet kommer med bandolær og logo.
Startkostnad og skjæring av bandolær m/logo 450,-.
Eventuelle originalarbeid tilkommer.