GRILL & BBQ SPICE RUB

kr217.00 Eks. MVA

3 FORSKJELLIGE SMAKER MED RUB

Kategori:

Beskrivelse

3 FORSKJELLIGE SMAKER

Denne spennende krydderpakken inneholder tre unike smaker som vil tilføre et smakfullt preg til ethvert måltid

Beskrivelse av hver krydderblanding:

  • All round spice rub (80 g) – En allsidig krydderblanding som kan brukes på en rekke matvarer, som kjøtt, fisk, grønnsaker og til og med snacks. Denne krydderblandingen er designet for å gi en smakfull vri på et bredt spekter av matretter.
  • Mango Habanero spice rub (80 g) – Denne eksotiske krydderblandingen kombinerer den søte smaken av mango med den sterke smaken av habanero-chili. Mango Habanero spice rub passer perfekt for de som ønsker en søt og krydret smak på grillet kjøtt, fisk eller grønnsaker.
  • Chilli & Lime spice rub (80 g) – En frisk og krydret krydderblanding som kombinerer smaken av chili og lime. Dette krydderet gir en syrlig og krydret smak som passer utmerket til fisk, kylling og grønnsaker, og gir en ekstra smaksdimensjon til dine grillretter.

Denne grillkrydderpakken med 3 forskjellige smaker er ideell for å utforske nye smakskombinasjoner og skape uforglemmelige måltider. Gi bort som en firmagave eller benytt den i din neste dugnadskampanje for å tilby lettsolgte og smakfulle produkter til grillsesongen.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler til funksjonelle, statistiske og reklameformål.  Finn ut mer.